Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.291
- 12.456
- 1.823
Bu batrakov aşırı şimanski vibe veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: Batrakov yeni geldi çok kıymetli bir oyuncu fakat ufak bir sakatlığı vardı. Bizimle antrenmanlara başlayıp diğer oyuncuların seviyesine kısa sürede geleceğine eminim.Batrakov gelirse Erzurum maçında kadroya alalım direkt
Ustam yedekleme açısından bakıyorum. İlk 11 düşünemiyorum şu an Yunus'u. Oyun sıkıştığı zaman atabileceğin bir oyuncu. Sallai de mesela son 15-20 dakika içeri atılabilir. Kaan Ayhan'ın ilk senesi gibi, 2-3 mevkiyi yedekleyince elin çok rahata çıkıyor.Singo sağlam kalmaz
Sallai futbol fakiri sol kanadı yedeklemez
Yunus'dan umudum yok
Kısaca bu iş tutmaz gibi renktaş
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batrakov bir 10 numaraya göre çok fazla geriye gelen kendi yarı sahasından top çıkaran sadece biraz inceci pasları olan bir orta saha gibi ileriye dönük diyebiliriz ama 10 numara değil, Can Uzun da 10 numara değil Talisca nın hareketlisi. 10 numaradan anladığım ise taslaklarımdaki notlarıma bakıyorum 1 sn; top rakipteyken ileri uçta kendisine pas alabilecek alanda orta saha çizgisine yakın pozisyonda top geldiğinde de tüm hucum organizasyonlarında saha içi inisiyatif alan gol atan ve attıran ama mutlaka kilit pas ve kanatlara da yeri geldiğinde kendisini atıp unutturabilen futbolcu profili bknz Sneijder.Batrakov 10 numara degilde ne? Senin 10 numaradan anladigin ne? Can Uzun 10 numara hic degil bana kalirsa, bildigin ikinci forvet tabi oyun anlayisina da bagli.
- şu an galatasaray'ın rotasyonunda ciddi süreler alan yunus akgün daha adana'ya kiralanmamıştı ve galatasaray'da toplam 5 maçta 18 dakika forma giymişti.
- barış alper yılmaz daha keçiören'e bile transfer olmamıştı.
- kerem aktürkoğlu 3. ligde karacabey forması giyiyordu.
Yahu şu haber doğru değil
Recebim Batrakov un Rusya daki gibi bir skor katkısı sağlayacağını sanmıyorum, Can Uzun ise bana göre Tallisca nın daha hareketlisi evet 10 no değil.can uzun mu 10 numara dostum herif bildigin 9 numara
fatih sultan'da istanbul'u fethettibatrakov yaşında;
8 e Olaitan ın iyisi lazım İsmailim bu Batrakov mu şüpheliyim bir kere Batrakov çok hareketli de gelmedi bana8-10 farkeder mi? Bizde zaten ikisi de bom boş...
Aman diyim Mithatım zaten ortam gerginCan Armando 10 numara değil mi? Batrakov deneyeceğine bu adamı oynatsak keşke.
Aleksey Batrakov Galatasaray'a transfer oldu!
Bonservis: 25 milyon + €4 milyon bonus
Sonraki satıştan pay: %10 pay karşılığında transfer gerçekleşiyor.
Ödeme birkaç takside bölünecek ve son taksit Aralık 2027’den geç olmamak üzere ödenecek.
IVAN KARPOV
Teknik kadroda konusu yok ) :batrakov yaşında;