Transfer Nöbeti #10

1786978774840.webp

@Mustafa Yiğit gozun aydin, kurtuldun

Takımda gereğinden fazla Almancı var.

Ahmed gidince azıcık kontenjan açıldı onun yerini Can Uzun ile doldurursak başka biri daha gitmeli.

Can Armando out Can Uzun in

Singo sağlam kalmaz

Sallai futbol fakiri sol kanadı yedeklemez

Yunus'dan umudum yok

Kısaca bu iş tutmaz gibi renktaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam yedekleme açısından bakıyorum. İlk 11 düşünemiyorum şu an Yunus'u. Oyun sıkıştığı zaman atabileceğin bir oyuncu. Sallai de mesela son 15-20 dakika içeri atılabilir. Kaan Ayhan'ın ilk senesi gibi, 2-3 mevkiyi yedekleyince elin çok rahata çıkıyor.

Batrakov 10 numara degilde ne? Senin 10 numaradan anladigin ne? Can Uzun 10 numara hic degil bana kalirsa, bildigin ikinci forvet tabi oyun anlayisina da bagli.
Batrakov bir 10 numaraya göre çok fazla geriye gelen kendi yarı sahasından top çıkaran sadece biraz inceci pasları olan bir orta saha gibi ileriye dönük diyebiliriz ama 10 numara değil, Can Uzun da 10 numara değil Talisca nın hareketlisi. 10 numaradan anladığım ise taslaklarımdaki notlarıma bakıyorum 1 sn; top rakipteyken ileri uçta kendisine pas alabilecek alanda orta saha çizgisine yakın pozisyonda top geldiğinde de tüm hucum organizasyonlarında saha içi inisiyatif alan gol atan ve attıran ama mutlaka kilit pas ve kanatlara da yeri geldiğinde kendisini atıp unutturabilen futbolcu profili bknz Sneijder.

batrakov yaşında;
- şu an galatasaray'ın rotasyonunda ciddi süreler alan yunus akgün daha adana'ya kiralanmamıştı ve galatasaray'da toplam 5 maçta 18 dakika forma giymişti.

- barış alper yılmaz daha keçiören'e bile transfer olmamıştı.

- kerem aktürkoğlu 3. ligde karacabey forması giyiyordu.

Yav bruno yu istiyon da bruno ile bir defa gorustun mu mesela asla sanmiyorum yok uzaktan uzağa he alirsin son 2 haftada. Bu hedefle yola ciktiysan bu 3 ayda kapisini arşilanman kafasina girmen gerekiyordu herifin ta dunya kupasinda ki kampta dahi.

hakanç, can uzun şart bu takıma.. leaoda alsınlar.. dju ile bitirsinler.. stoper kaldı 2.5 milyona kaplancanı almadılar.. yusuf akçicekde almaz bunlar.. idare edecekler artık.. singo sende artık düzel be kardeşim..

Aleksey Batrakov Galatasaray'a transfer oldu!

🔸Bonservis: 25 milyon + €4 milyon bonus

🔸Sonraki satıştan pay: %10 pay karşılığında transfer gerçekleşiyor.

🔸 Ödeme birkaç takside bölünecek ve son taksit Aralık 2027’den geç olmamak üzere ödenecek.

IVAN KARPOV

Aralık 2027 mi... Hani 5 seneydi lan...

Geri
Üst Alt