İsmail Zara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2020
- 1.055
- 670
- 608
8-10 farkeder mi? Bizde zaten ikisi de bom boş...Baba bu adam 10 no olarak mı alındı bana videolarda 8 gibi göründü de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8-10 farkeder mi? Bizde zaten ikisi de bom boş...Baba bu adam 10 no olarak mı alındı bana videolarda 8 gibi göründü de
Aylarca ugrasip en sonunda heriflerin dedigine evet demek öyle boyle rezillik değil zamandan da yiyor boşu bosuna sadece maliyeti vs de degil.5 yil teklif edip 1.5 yila nasil inmis, elin adami ne isterse yaptiriyorlar bizimkiler gercekten beceriksiz oyle boyle degil.
erzurumda hava soğuk değil ki dostumvalla bu herif erzurum maçına çıkmak zorunda
adamın zaten en alışık olduğu ortamda çıkacağız ilk maça şaka gibi
erzurum dep'te bu herif tişörtle oynamalı hatta tişörtle yürürken terlemeli falan
Aybars ile ne kadar komisyon icimlediniz bu transferden acikla4,5 tane kutucu parasına cccp'nin en iyisi
Batrakov 10 numara degilde ne? Senin 10 numaradan anladigin ne? Can Uzun 10 numara hic degil bana kalirsa, bildigin ikinci forvet tabi oyun anlayisina da bagli.Bu adam 10 değil, Can uzun alınmalı net olarak.
erzurumda hava soğuk değil ki dostum
bildiğin yanıldığına yetmiyor
Kafileye dahil edilmesi bile sürpriz olur Nedimim bu dediğimi kaydet taslaklarında dursunvalla bu herif erzurum maçına çıkmak zorunda
adamın zaten en alışık olduğu ortamda çıkacağız ilk maça şaka gibi
erzurum dep'te bu herif tişörtle oynamalı hatta tişörtle yürürken terlemeli falan
Avatarindaki Rus‘un yarisi kadar topcuysa bizi ihya eder renktasAha rus u çaktılar sonunda geçmiş olsun.
Bu paralara ancak kapalı ligden oyuncu çıkarabildiler Allah belanızı versin...
can uzun mu 10 numara dostum herif bildigin 9 numaraBu adam 10 değil, Can uzun alınmalı net olarak.
boşa yüklendik başkanaSingo ve Uğurcan da öyle.
Total 1 sene vadeli 140 m euro yük altına girdik sadece bonserviste.
Geçmişten gelen ödemeler de eklenince nakit akışı sıkıntısı olur tabii.
Iste onu diyorum, madem adamlarin dedigi olacak o zaman 3 hafta once getirsene cocugu. Simdiye kadar Istanbul'da donerci nerede, Topkapi icin nereden bilet bulurum hepsini ogrenmis olurdu.Aylarca ugrasip en sonunda heriflerin dedigine evet demek öyle boyle rezillik değil zamandan da yiyor boşu bosuna sadece maliyeti vs de degil.
Bahsettiğin Galatasaray’ı yaratma imkanımız yok burası Türkiye buranın dinamikleri farklı önümüzü kesen kesene
Yav renktaş onun gibi olma ihtimali hiç yok bence.Avatarindaki Rus‘un yarisi kadar topcuysa bizi ihya eder renktas
Ama hic öyle gözükmüyor maalesef, tabii bekleyip görmek lazim
Singo sağlam kalmaz10 numara transferi iyi oldu. Yunus'u kanatta oynatabilirsin. 2 transfer gibi bir şey. Singo sağlam dönse mesela, sadece sağ bek değil Sallai'nin sol kanatı yedeklemesi de kıymetli olur.