- 27 Ocak 2010
- 139.966
- 106.429
- 5.648
aybarshannn1905akşam kap gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aybarshannn1905akşam kap gelecek
Net solbek kesin lazım4-5 transfer daha lazım
Kimle konuşuyon Şükrü abi?Alakası yok .Osimhen zaten bulunmaz bir fırsattı ve alındı. Buna karşı çıkan tek bir taraftar olduğunu sanmıyorum. İkide bir cicaldau, morutan örneklerinin de önümüze gelmesi saçma. Taraftar başarı istiyorsa o kulübün gelir/gider dengesinin sürdürebilir olması gerekiyor. En son iyi satış erden timur zamanında Boey ile oldu. Şöyle ciromuz var böyle bilmem neyiz deyip şimdiden kredi çektiğin konuşuluyor ve her oyuncuya kiralık+opsiyonlu teklif yapılıyor. Birkaç yıl sonra mali darlıktan bahsedilirse kimse şaşırmasın .iyi oyuncuları doğru bütçeyle takıma kalabilmek diye bir olgu var. Bu hayal ürünüymüş gibi konuşmak saçma
Kalecide lazim, her mac gol yiyor (!)Net solbek kesin lazım
Bu saatten sonra 2 ayaklı, 3 bacaklı herkes olur. Şu bizi getirdikleri mentale bak yahu. Kitapsızlar...O zaman Xavi Simons ve Ugarte ho İsmailim![]()
Sadece Batrakov‘un degil bütün takimin anasini belliyor orta sahadaki o iki kara delikyani bir de şu batrakov'da potansiyel bile varsa bizde bir halt olmazki.Arkasında çünkü torr-sara olacak bu ikili kara delik gibi bunların önüne anca bruno-odegaard koysan bozulmaz oyuncu , o yüzden her türlü boş iş yani.Bu ikilinin önüne değil batrakov en potansiyelli genç 10 nolardan nico paz bile koysan onun bile gelişimi durur abi önce sen gidip bu ikiliyi değiştireceksin ki genç oyuncudan katkı alabil.Hele bu sara denilen arkadaşa bir şey bile demeye halim yok twitterda bunun ismini filtreledim , her yerden filtreliyorum yok gibi davranıyorum artık görmeye tahammülüm bile yok geçen frikik atarken de kanal değiştirdim , en kötü gidip hakanı alsınlar bu arkadaş yerine oynasın bu arkadaşla olmaz bizden hiçbir şey olmaz git en kötü fabinho al çift 6 çık takım yine daha iyi olur
Daha uzun dursun da istemez. 2028 mayis ve sonrasina odeme birakmak istemez hic laf gelmesin diye.Hahahahahq 1 yıl yapabilmişler vadeyi rezil herifler
Kaleci ne alaka, solbek sayısı niteliği belirlemez 3üde Anadolu klüp seviyesindeKalecide lazim, her mac gol yiyor (!)
Solbeki napcan reis yavNet solbek kesin lazım

Digerlerini hallettik sol bek derdimiz kalmisti.Kaleci ne alaka, solbek sayısı niteliği belirlemez 3üde Anadolu klüp seviyesinde
Ne alaka yav 5 yıl teklif etmiştik işteDaha uzun dursun da istemez. 2028 mayis ve sonrasina odeme birakmak istemez hic laf gelmesin diye.
Surekli gelecekten para harcamak da iyi degil bence bu arada. Istisna transfer olur eyvallah. Ama jakobs bile -8 M mu neyle baslatmisti bizi(jelerti hatirlamiyorum sonra mi odedik once mi)