Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.896
- 79.467
- 4.218
Bu ve sörloth geliyorsa osi kesin yolcu
Sörtloth sakat o senaryoda oynayana kadar lig biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ve sörloth geliyorsa osi kesin yolcu
Keske yarin olsa da bir izlesek haberlerdekeşke yolum bi şekilde bizim yöneticilerle keşişse
evimi arabamı çekerim anında
hakanç, can uzun şart bu takıma.. leaoda alsınlar.. dju ile bitirsinler.. stoper kaldı 2.5 milyona kaplancanı almadılar.. yusuf akçicekde almaz bunlar.. idare edecekler artık.. singo sende artık düzel be kardeşim..
Olmaz bu iş bence
Zamanla yok olacak vadeleri kimse kabul etmezki bu devirde yav. 2027 aralik bile iyi aslinda ama mesela onumuzdeki yaz butcesinden eksilir muhtelemen. Seneye de stoper , 6 no falan diye kafayi yiyor olacagiz sonucta.Ne alaka yav 5 yıl teklif etmiştik işte
Eninde sonunda diğer takımlar ne derse ona he diyor bizimkiler
Gala için özür dileyerek renktaşım... İnşallahBatrakov diye ölüp bitenleri görecez bakalım, inş GÖT olan ben olurum
GS binyılı başlar NETHakandan tiksinen biri olarak gelmesini isterim ama yabancı bi oyuncu gibi full profesyonel olarak bakılacak
Kaptanlık papazlık gibi zırvalıklara girmeyecek sadece top oynayacak
Hakana agziyla kus tutsa bile hayir bende.hakan ve canı hemen alsınlar
başka adam alamazlar zaten
Orhan Uluca'yı severim de bu oyuncu analizi işinde kimseye güvenmemek lazım. Portekiz'den aldığımız bı bebe vardı Asuncao mu ne onu beğenmişti mesela. İlk maçına çıktığında anlaşılır ne olduğu.orhan uluca analizini izleyen oldu mu begenmis mi batrakov’u? lesley’i pek tutmamisti mesela.
Yapan yapıyor yawZamanla yok olacak vadeleri kimse kabul etmezki bu devirde yav. 2027 aralik bile iyi aslinda ama mesela onumuzdeki yaz butcesinden eksilir muhtelemen. Seneye de stoper , 6 no falan diye kafayi yiyor olacagiz sonucta.
Ben kendi acimdan diyorum bunu yonetim acisindan degil tabi bu arada