Transfer Nöbeti #10

hakanç, can uzun şart bu takıma.. leaoda alsınlar.. dju ile bitirsinler.. stoper kaldı 2.5 milyona kaplancanı almadılar.. yusuf akçicekde almaz bunlar.. idare edecekler artık.. singo sende artık düzel be kardeşim..

hakan ve canı hemen alsınlar

başka adam alamazlar zaten

Ne alaka yav 5 yıl teklif etmiştik işte

Eninde sonunda diğer takımlar ne derse ona he diyor bizimkiler
Zamanla yok olacak vadeleri kimse kabul etmezki bu devirde yav. 2027 aralik bile iyi aslinda ama mesela onumuzdeki yaz butcesinden eksilir muhtelemen. Seneye de stoper , 6 no falan diye kafayi yiyor olacagiz sonucta.

Ben kendi acimdan diyorum bunu yonetim acisindan degil tabi bu arada

Ulan millet Rusya’dan 120 ay vadeli transfer yapar biz yine 1 sene. Abv

Hayırlısı olsun takımımıza.. hem büyük potansiyel, hem güzel PR
büyük bir hayal olan Bruno Fernandes olursa da Batrakov Sara hayaletini keser merak etmeyin))

Kislyak da gelsin devre arasi

orhan uluca analizini izleyen oldu mu begenmis mi batrakov’u? lesley’i pek tutmamisti mesela.
Orhan Uluca'yı severim de bu oyuncu analizi işinde kimseye güvenmemek lazım. Portekiz'den aldığımız bı bebe vardı Asuncao mu ne onu beğenmişti mesela. İlk maçına çıktığında anlaşılır ne olduğu.

Zamanla yok olacak vadeleri kimse kabul etmezki bu devirde yav. 2027 aralik bile iyi aslinda ama mesela onumuzdeki yaz butcesinden eksilir muhtelemen. Seneye de stoper , 6 no falan diye kafayi yiyor olacagiz sonucta.

Ben kendi acimdan diyorum bunu yonetim acisindan degil tabi bu arada
Yapan yapıyor yaw

Fb greenwoodu 3 yıl bjk orkunu 5 yıl vadeyle aldı en çabuk aklıma gelen

Çoğu transfer böyle yapılıyor hatta 2-3 yıldan az vadeli transfer sanmıyorum ki fazla olsun

Geri
Üst Alt