Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontrol ettim 2007'li oyunculardan Nhaga, Karatepe ve Ünyay Avrupa'da U19 kategorisinde oynayamıyor; Efe Gündal ve Eyüp Karasu oynayabiliyor.Batrakov ile alt yapıyı çok güçlendirdik
Bu sene u19 ŞL turnuvasında çok iddialıyız
Yazdığın transferleri fifa da bile yapamazsın kalmış 15 gün fazla mı ucmussun sankiÖncelikle belirteyim. Duyum değil tahmin veya temenni deyin..
Bence Jacops-Lemina,-Torreira den çıkılmalı..
Batrakov, Ferdi, Leao, U23 stoper, Thuram, Camavinga, B. Fernandes, Söhrlort alınmalı..
10 yabancı:Singo, Sanchez, Sallai , Sara, Camavinga, Sane, Leao,Thuram Osimhen, B. Fernandes, Söhrlort..
U23: U23 stoper, Batrakov, Nhaga, Lesley,
İlk 11: Uğurcan, Singo, Sanchez, Abdulkerim, Ferdi, Camavinga, Thuram, B. Fernandes, Leao, Sane, Osimhen.
Yedekler :Jankat, Sallai, U23 stoper,Kaan Eren, Lesley, Nhanga, Sara, Barış, Yunus, İlkay, Sörhlort
Değşim şart.... Başka çare yok
Adam ribery olacak diyor bayağı iddialı, hayırlısı olsun bakalımyok heis
Adam ribery olacak diyor bayağı iddialı, hayırlısı olsun bakalım
Ribery olsun da yalnız bu sefer elimizden kaçırmayalım inşallah dediğin gibidir bundan sonra coşar coşturur
Bundan sonra hep destek tam destek artık bizden biri
Hocam önce kim söyledi yarışı mı yapıyoruz? 5 gün öncesinden adamın geleceği günü söylemişim daha ne diyim.Yazdığın entry'nin az yukarısında mayıs ayında yazılmış 3-4 tane GS ilgileniyor diye başka entry daha var ekşide yahu...
Camavinga ve Uzun gelsin, sol stopere Arif Kocaman çekseler razıyım.batrakov can hakan camavinga stoper santrafor tamam
Golcü ve şutör mü bu bari. Sara gibi çıkmasın sakınBenim daha kotu topcu onerdigim gorulmemistir .. Batrakov sov yapacak Rus KDB diyoruz inanmiyorsunuz
bravo ali nightBatrakov
Can uzun
Ez abde
Camavinga
Sol stoper
Franculino
Torreira gider mi ? Bu haberleri çıkaran gazeteci arkadaşı sanırım ? Zam vs gibi durumlar yoktur inşallah.Bir süre foruma girmemeyi tercih ediyorum.
Son notum büyük bir sürpriz hazırlanıyor.
İyi akşamlar herkese.
Cocuk inş iyi çıkar ama pahalıya alıyoruz 15m falan normalde değeriBenim daha kotu topcu onerdigim gorulmemistir .. Batrakov sov yapacak Rus KDB diyoruz inanmiyorsunuz