Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 29.210
- 13.232
- 2.868
Kgb çıkmasın kosmerimBenim daha kotu topcu onerdigim gorulmemistir .. Batrakov sov yapacak Rus KDB diyoruz inanmiyorsunuz
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kgb çıkmasın kosmerimBenim daha kotu topcu onerdigim gorulmemistir .. Batrakov sov yapacak Rus KDB diyoruz inanmiyorsunuz
Hocam önce kim söyledi yarışı mı yapıyoruz? 5 gün öncesinden adamın geleceği günü söylemişim daha ne diyim.
sıkıntı yok bilgi vermeme kararı aldım. Böylesi güzel
Bugun gelseydi cuma oynardi. Ne demek ne degisecekti? Bilmis bilmis konusma. 2 gun önce baya kendinden emindin sali gunu gelecek diye, simdi kivirmaya basladin
Bileti ben mi kesiyom? Bunu da söyledik. Sali gelmezse yav transferi ben mi yapiyorum diyecegini
Gsc cok duyumcu gördu hepsi kaybolup gitti. Sende onlardan biri olacaksin gunun sonunda![]()
Golcü ve şutör mü bu bari. Sara gibi çıkmasın sakın
niye stoper mi oynatacak batrakovuulan şu takıma bi stoper alın da batrakovun bi anlamı olsun
illa küfür mü edelim
kepaze etmeyin sezonu yahu
Doğrulatmaya çalıştığın kaynağına gireyim.Kahvekonyağa laf edenler utanır mı sanmam
Niye ki? Burada profesyonellik iddiasında bulunan tek kişi yok diye biliyorum.Yaprakov beklentileri karşılamazsa bazı üyelerle yollarımız ayrılacak.
yine kaan oynayacak ,bosuna cocugu yakiyor okan buruk , corum macinda en azinda 45 dakika Nhaga oynayamazmiydi?