Transfer Nöbeti #10

Bence Sara, BAY ve Lemina gidecek.

Sara yerine Batrakov (8,5 NO)
BAY Yerine Abde Ezzalzouli
Lemina yerine Camavinga
Santrafora Sörloth
Stopere Veiga
Yerli Transfer Can Uzun

yine kaan oynayacak ,bosuna cocugu yakiyor okan buruk , corum macinda en azinda 45 dakika Nhaga oynayamazmiydi?

Transfer yapamaz diyenlere karşı Batrakov'u indiren Dursun başkan

dursun 3.webp

Hocam önce kim söyledi yarışı mı yapıyoruz? 5 gün öncesinden adamın geleceği günü söylemişim daha ne diyim.
sıkıntı yok bilgi vermeme kararı aldım. Böylesi güzel

Renktaş senin özelinde söylemiyorum ama olumsuz yorum her zaman yerde olacak. Bence aldırış etme. Bende verdiğin bilgilerin yüzde yüz doğru olduğunu kabul etmiyorum sadece okuyorum o kadar.

Bugun gelseydi cuma oynardi. Ne demek ne degisecekti? Bilmis bilmis konusma. 2 gun önce baya kendinden emindin sali gunu gelecek diye, simdi kivirmaya basladin

Bileti ben mi kesiyom? Bunu da söyledik. Sali gelmezse yav transferi ben mi yapiyorum diyecegini

Gsc cok duyumcu gördu hepsi kaybolup gitti. Sende onlardan biri olacaksin gunun sonunda

İnfazzzzz istiyoruz :d

Golcü ve şutör mü bu bari. Sara gibi çıkmasın sakın

21 yasinda cogu 10 numaranin 30 yasinda goremedigi gol asisti var ..
Benim ilk siram daima Spertsyandi ... Spertsyan daha ozel bir oyuncu benzer fiyatlara arabistana gitti ama 5 yas buyuktu .. Spertsyan daha cok Alex gibiydi onun daha diri hali diyeyim fiziksel olarak..
Batrakov daha cok play maker rolunde safkan 10 gibi degil..
Sara gibi cikarsa cidden buyuk hayal kirikligi olur bizim icin..Tek korkum herif rus yasi cok genc bambaska bir ulkeye geliyor adaptasyon isi urkutuyor sadece.. Benim beklentim skordan ziyade oyunumuza ciddi katkisi olacak ..

Geri
Üst Alt