Transfer Nöbeti #10

Daha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok :asd:
1786743406761.webp

"İKİ İLK 11 OLMASI GEREKİYOR!"

Okan Buruk: "Hep söylüyorum elimizde iki ilk 11 olması gerekiyor. Önceliğim hücum hattında hem başlayacak hem sonradan girecek oyuncu sayısını artırmak."

Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.

Kim bunlar merak ediyorum gercekten ya da benim gozden kacirdigim birileri var mi diye soruyorum.

ben oldukça kaşar ve tecrübeliyim

ama 10 no değilim

Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.

Kim bunlar merak ediyorum gercekten ya da benim gozden kacirdigim birileri var mi diye soruyorum.
Baba Bruno harici kim gelirse gelsin bizim oyun gücümüze gözle görülür katkısı olmaz çünkü ortada oyun ve plan yok. Bruno da gelmeyecek zaten.

Lesley elimizde patladigi icin ve istedikleri gibi cikmadi icin oynatamiyacak okan bu yeni transferi , cünkü belliki teknik ekip hic bu adami izlememis analiz etmemis. Öyle olsa veto ederlerdi .

Takim şut cekemiyor , acilan ortalar 13 yasindaki cocugun acabilecegi turden ya topu kaldiramiyoruz ya daga tasa atiyoruz ..Maalesef transferin otesinde cok sorun var..
Su corumu bu aksam 10 kisi kaldiktan sonra ts de fb de hatta bjk bile delik desik ederdi

Hakan'dan son 1 yilki gelismelerden oturu sogudum aslinda ama bugun olsaydi bir tane uzaktan yazmisti. Oyle mac cozecek, sut cekecek bir oyuncumuz yok saka gibi.
Adminim 10+4 varken hocamız gençlere şans veriyorken Lesley ve Nhaga çok kullanmayacağımızı düşünürsek 2+1 sözleşmeyle gelsin en azından ayağı top yapan biride lazım gibi geliyor.

Hakan'dan son 1 yilki gelismelerden oturu sogudum aslinda ama bugun olsaydi bir tane uzaktan yazmisti. Oyle mac cozecek, sut cekecek bir oyuncumuz yok saka gibi.
Torreia bir kere dikine pas denedi gol oldu

Sara zaten denese bile tutturamıyor

İyi oynadışı iddia edilen Yunus maç boyu bir kere adam akıllı orta açtı Osi vurdu ona da

Kısaca bizim şu saatte Hakanı beğenmeme gibi bir lüksümüz yok

Elzem adam elzem

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10'dan daha çok kanat oynadı gibi ama Buendia olabilir.

Tüm sezon Lemina ve Torreira'nın bittiğini, Sara'nın yetersiz olduğunu konuştuk. Lemina'nın iyisi muhabbetleri döndü. Orta sahada ağır sıkıntılar yaşadık. Sonra yaz arası geldi ve sanki bunlar hiç yaşanmamış ve konuşulmamış gibi yine aynı üçlü ile sezona başladık. Gerçekten sirk olmuş bu kulüp. Tepeden tırnağa değişim şart.

Şampiyonluk golünü nasıl attık uzaktan şut, seken top, içeri çevirme ve gol.

Kaleye işi şut çıkarırsan en kötü seker gol olur ama bizimkiler sivrisinek gibi şut çekiyor.

Geri
Üst Alt