Transfer Nöbeti #10

Nesi var buendianın yaw :asd:
Oyle 6/10'luk bir oyuncu, ahim sahim bir yetenegi de yok. Idare eder iste diyelim.

Aston 15-20'ye verse ucuz diye alinabilir diye bakardim ama onlar daha yasli kalecileri icin 40 milyon euro istiyorlar, bunu da ucuza vermezler gidip parayi 'wonderkid'e' veririm daha iyi.

Saçmalamış bu arada, Lesley ne diye girecek, defansif orta saha herif.

Neyse, yine şampiyon olacağız biz ya, futbol böyle bir oyun iniş çıkış olacak.

Okan hoca ve takım olarak yine başaracağız.

Ancak yönetimin ben

jor-fuck.gif

Eren'in Kazimcan'dan önce düşünülmesi çok çok büyük problem. Kazimcan daha ne yapsın. Eren'i severim ama geçen seneki aradan beri top falan oynamıyor . Hele bugün son dakika Çorum 'un geldiği atakta delirtti beni bir insan bu kadar vurdumduymaz savruk olamaz.
Kazım kiraya gidecek daha dur. Papazlardan daha iyi oyun cezasız kalmaz Okan’ın takımında.

Baris ve Sane gununde degilse asiri verimsiz bir ikili.. Bu sekilde sezon bitmez ..Sane son hazirlik macinda sov yapti bu mac tel tel dokuldu resmen.. Baris desen geven sezon sonundan beri WC dahil inanilmaz kotu..Tum savunmalar cozmus artik kosmayla mucadeleyle de bir halt yapamiyor..
Barisi biraz mesafe vererek savun avuta cikiyor. Savunmak zor bir sey degil aslinda.

Batrakov’un 2 mac performans goruntulerini izledim de cok duz oyuncu gibi duruyor. Orkun Kokcu’ya biraz benzettim. Ne 25 milyon eder ne de ihtiyacimiz olan profil.

Buendia'nin aradigimiz 10 numara olacagina inanan 10 kisi yoktur bence. Gidip ona para bayilcagimiza 20 yasindaki veletlere vermeyi daha dogru bulurum.
Dusundukleri metriklerde "olgun" bir 10 numara yok suan. Sadece Bruno Fernandes ornegi verilebiliyor onun da neredeyse imkansiz olan zorlugu ortada.
En degerli 10 numaralar listesinin ilk 50sinde "olgun" bir tane 10 numara gosteremeyecek kimse. En azindan beklenilen kalitede.

Panikle Dursun ve Okan ne yapacak sizce? 30m bonservis 15m maaş Hakan + 40m vitaminsiz bir u23. Elde kalan parayı da çarçur edip iyice bataklığa sürükleyecekler. En iyisi hiç transfer yapılmaması ve bütçenin yeni yönetimle teknik heyete kalması.

De Ketelaere
Olmo

Dışında 23 yaş üstü alma ihtimalimizin %1 bile olan senior 10 numara yok.

Olmo da %1 ihtimal zaten.

Saçma yorum. Bu maç Lesley'e gerek olan bir maç değildi ki rakip 10 kişi kalınca. Daha defansif bir adamı neden alsın hoca. Burada değişikliklerde bir eleştiri olacaksa Nhaga'yı neden almadı diye bir eleştiri olabilir.
Nasıl değil girenler kim herhalde farkında değilsin.

Kaan girdi, Kazımcan girdi, Lemina girdi, Eren girdi daha kim girecekti uzun boylu en azından kafa vuracak adamı sokmak 100 kat daha mantıklı yapılması gereken tam olarak buydu koyarsın duran toptan gol denersin.

Geri
Üst Alt