Transfer Nöbeti #10

Şaka gibi sezon bittiğinde herkesin hemfikir olduğu en büyük sorun merkez orta saha diyorduk ama oraya hiç dokunmadan kapatacaklar transferi. Belli ki Ugochukwu da oynamadan gidecek.

Hakan için gurur yapacak durumda değiliz. Takımda şutör yok, yönetim ve hocanın ısrarla görmek istemediği orta saha sorunu var keşke gündeme gelse ama yönetim düşünmez sanırım.

Eren'in Kazimcan'dan önce düşünülmesi çok çok büyük problem. Kazimcan daha ne yapsın. Eren'i severim ama geçen seneki aradan beri top falan oynamıyor . Hele bugün son dakika Çorum 'un geldiği atakta delirtti beni bir insan bu kadar vurdumduymaz savruk olamaz.

Hakan'a yine ayın 31'inde gideriz klasik döngümüz 1 Eylül'de İnter geç kaldınız diyip vermez.

Baris ve Sane gununde degilse asiri verimsiz bir ikili.. Bu sekilde sezon bitmez ..Sane son hazirlik macinda sov yapti bu mac tel tel dokuldu resmen.. Baris desen geven sezon sonundan beri WC dahil inanilmaz kotu..Tum savunmalar cozmus artik kosmayla mucadeleyle de bir halt yapamiyor..

ulan kafayı yememek elde değil batrakov denen velet gelecekte takımı kurtaracak diye bekliyoruz

lan herifin attığı gollerin yarısı penaltıdan yunus kadar topçu değil hırsız mısınız ulan siz şu çocukta ne gördünüz 30 veriyorsunuz ulan

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da transfer dönemi:
Dursun Özbek'in listesi ayrı
Okan Buruk'un listesi ayrı
Abdullah Kavukçu'nun listesi ayrı
Scout ekibinin listesi ayrı
Mehmet Özbek'in listesi ayrı."

Geri
Üst Alt