Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Ağalar batrakov olmaz valla olmaz. Önce maçını izledim topu ileri taşıma göremedim sonra istatistiklerine baktım eleman hiç top sürememiş leş gibi takıma karşı bile 15 e yakın top kaybı olmaz bu oğlanla ucl falan hoplatırlar bizi

35 36 yaşındaki mertensi ırgat gibi kullanan taktiğimizle batrakov gelince ilkay'a çekilen muamele çekilir 10 numarada.Herkes top sürdüğü yok etrafında regista gibi takılıyor diyor.

@Alper Altun Benfica geçen sene Sudakov u aldı Shakhtar dan, bizim de Batrakov transferini bu çapta değerlendirilebilir mi yoksa bizim yaptığımız yatırım daha riskli mi görünüyor?

Ne yalan soyleyeyim biraz Szymański vibe i aldim.
lan?

1786728440422.webp

Acaba hoca Batrakov ve Sara ile iki sekizli bir oyun mu dusunuyor? Okan hocanin taktigi degistirmeye calistigini az gorduk...

@Alper Altun Benfica geçen sene Sudakov u aldı Shakhtar dan, bizim de Batrakov transferini bu çapta değerlendirilebilir mi yoksa bizim yaptığımız yatırım daha riskli mi görünüyor?
Lig kalitesi acisindan ha Ukrayna, ha Rusya. Hic bir fark yok.

Benzer riskler diyebiliriz ama bizim Batrakov'a verecegimiz maas ile Sudakov'un Benfica'dan aldigi para arasinda 2-3 misli fark olacak en az.

yunus 10 no değil zaten mecburen orada oynatılıyor onun haricide yunusu 30a almadık ya:D aziz hocam.
Mertim top sürsün gol atsın Batrakov bunları yapmıyor diyoruz ya, yapan var ama memnun değiliz demem şu ki 10 numara daha ince işlerin pozisyonu ayrıca Batrakov da 30 değildir herhalde Mertim haciz memurum 👀😍

Geri
Üst Alt