- 15 Aralık 2011
- 18.746
- 7.428
- 1.513
Sadece zenit olursa olur,diğer takımlar pek para harcamıyor.Tutmazsa Ruslarin tek 7 yabanci ilk 11de olabilir kurali sayesinde iyi fiyata geri satariz ülkesine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece zenit olursa olur,diğer takımlar pek para harcamıyor.Tutmazsa Ruslarin tek 7 yabanci ilk 11de olabilir kurali sayesinde iyi fiyata geri satariz ülkesine.
lan?Ne yalan soyleyeyim biraz Szymański vibe i aldim.
Okan: kaan var arda var, singo var gerekirse lemina varStoper almadan bu transfer donemi bitmemeli.
2.5 stoper ile sezon sonu gelmez.
Gerçi Yunus top sürüyor da ne oluyor, arı bal yapmadıkça?35 36 yaşındaki mertensi ırgat gibi kullanan taktiğimizle batrakov gelince ilkay'a çekilen muamele çekilir 10 numarada.Herkes top sürdüğü yok etrafında regista gibi takılıyor diyor.
Dedim benziyorlar diye. Oyun stilleri cok benzer.
Lig kalitesi acisindan ha Ukrayna, ha Rusya. Hic bir fark yok.@Alper Altun Benfica geçen sene Sudakov u aldı Shakhtar dan, bizim de Batrakov transferini bu çapta değerlendirilebilir mi yoksa bizim yaptığımız yatırım daha riskli mi görünüyor?
yunus 10 no değil zaten mecburen orada oynatılıyor onun haricide yunusu 30a almadık yaGerçi Yunus top sürüyor da ne oluyor, arı bal yapmadıkça?
Mertim top sürsün gol atsın Batrakov bunları yapmıyor diyoruz ya, yapan var ama memnun değiliz demem şu ki 10 numara daha ince işlerin pozisyonu ayrıca Batrakov da 30 değildir herhalde Mertim haciz memurumyunus 10 no değil zaten mecburen orada oynatılıyor onun haricide yunusu 30a almadık yaaziz hocam.
sudakovun 30 tane şl maçı vardı rengim mukayese dahi edilemez@Alper Altun Benfica geçen sene Sudakov u aldı Shakhtar dan, bizim de Batrakov transferini bu çapta değerlendirilebilir mi yoksa bizim yaptığımız yatırım daha riskli mi görünüyor?
Valla orenburga vurduğunu bizim burada vurdurmazlar. Valla ağır vasat değil çok ağır vasat. Patpatov olmaz morutzan bile daha iyi sinyal vermiştiBatrakov ağır vasat gibi geldi. Umarım biz yanılırız
Sudakov 8 numara gibi oynuyor
Yakın profiller gibi duruyor.
Onurum bu biraz Rusya nın durumu ile de alakalı aslındasudakovun 30 tane şl maçı vardı rengim mukayese dahi edilemez