Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.216
- 4.909
- 1.168
Genç oyuncuyu oynatmayan bir teknikdirektörümüz var. Ne olursa olsun illa kaan eren oyuna giriyor. İkiside rezil durumda olsada oyuna giriyor. Buna transfer yapılsa ne olur ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇektiYonetim istifa cekti mi taraftar. Macta seyirci sesini cok kisiyorlar.
Daha skandalını söyliyeyim mi ?
Lesley'in opsiyonu devreye girmesin diye 1 dakika bile süre vermiyoruz devre arası göndermek için uğraşacağız.
Kaan ligde bu konularda yaptığı işler var ya hani ve ortaları da iyi ya. 1 tane yedek santrafor alınsaydı şu an bunu konuşmuyorduk.uzun boylu cukcukuyu alsaydı öyleyse
niye sokmadı onu
Golden önce de sonra da maç sonu da yönetim istifa diye bağırdı tüm tribünYonetim istifa cekti mi taraftar. Macta seyirci sesini cok kisiyorlar.
Bu takımın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini en avel galatasaraylı bile biliyordu
Ama yönetim bilemedi
Adamlar toplamda 30 m euro para harcadı.karşımızdaki takımın ilk 11i lesleyin kiralama bedeline yakın maliyete falan kurulmuştur işin en dramatik kısmı da o
Sokuk kalecilerin götü hep bize kalkıyor
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lesley varken kaan ayhan 'ı oyuna alması buna işaret zaten.Daha skandalını söyliyeyim mi ?
Lesley'in opsiyonu devreye girmesin diye 1 dakika bile süre vermiyoruz devre arası göndermek için uğraşacağız.