Transfer Nöbeti #10

Genç oyuncuyu oynatmayan bir teknikdirektörümüz var. Ne olursa olsun illa kaan eren oyuna giriyor. İkiside rezil durumda olsada oyuna giriyor. Buna transfer yapılsa ne olur ki.

Bu takımın yeni bir çehre kazanması için ilk yapılacak transferleri 6-8-10 olması gerektiği bugün iyice görüldü. Ne var ki bu yönetim kanat,batrakov, forvetle kapatır. Hadi bir de stoper alabilir. Halbuki torreira ve Sara'nın da bence miladı doldu. Planlama yok ki kimleri gönderip alabilir.

hoca anladi herhold lesley ile olmayacagini opsiyon devreye girmemesi icin pek fazla oynamak istemez belki

Cinnet gecirecek seviye kufur ettigim yegana sey sahanin zemini oldu. Hakikaten defolup gitmelerinden baska en ufak bir istegim yok artik

Evet gördüğünüz üzere transfere gerek yok.
Gerek varsa da aceleye gerek yok. Hayırlı işler!!!

Bu takımın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini en avel galatasaraylı bile biliyordu

Ama yönetim bilemedi

Olur mu hiç, sonra senle ben kalırız oynamak için. Yıkmaya gerek yok hatta 4-5 tane adam gibi değişiklik yapsan seninle bana kalıyor forma

O aptal maddeyi neden koyuyorsun abicim Lesleyi almamak için oynatmayacaklar aslında 0 transfer

Geri
Üst Alt