Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.903
- 13.987
- 1.998
Ahmed bugün olsa belki maçı kazanacaktıkUlan adam almayacanız halil ve ahmedi vermeseydiniz bari :dd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmed bugün olsa belki maçı kazanacaktıkUlan adam almayacanız halil ve ahmedi vermeseydiniz bari :dd
Ulan adam almayacanız halil ve ahmedi vermeseydiniz bari :dd
Kaosa gerek yok ki 2 tane topa iyi vuran adamın olsa 6-1 kazanırdın.Bilerek falan değil abi. Uzun süredir takım bu şekilde zaten. Kaos futbol. Al şişir al orta. Osim çıksın uzaydan kafa vursun Osim çıksın 10 m geriden gelsin penaltı alsın bu gibi hikayelerle top oynamadan çok maç aldık 2 senede bu ilk örneği değil.
Kim alınıyorsa alınsın, bu kadro hertürlü ilk yarıdan 4ler Çorum'u hem yeni hem çok zayıf bir takım, sorun top oynatacak hocanın olmamasıHala oyunculari tek tek hedef alan insanlar goruyorum yeminle sizinle futbol falan konusulmaz o kadar bilmediginiz ortada ki.
Takim hazirlik doneminden beri birsey oynamiyor hani maclari takip etmeyen arkadaslar icin yaziyorum bunu, diger arkadaslar ustlerine almasin sakin bu yazimi.
Takimda moral sifir, takimda heyecan yok, hoca da motivasyon yok. Taraftar inanmiyor. Yonetim zaten basinda yok, adamlar ne kontrat yeniliyor ne KAP bildirimi yapiyor. Stat zemini kimsenin umrunda degil, takimla ilgilenen bir yonetici yok. (Kavukcu varmis diyorlar o da transferlerle mi ugrasiyor oyuncularin dertleriyle mi belli degil)
"Su oyuncu golu yedirmese alirdik maci, yok sunu kaleci cikartsa gol olmazdi" hala ufacik detaylara takilip durun.
15 Agustos oluyor az sonra, hala takima oyuncu gelen yok senin yedekten sokacak bir tane hucumcu oyuncun yok. Osimhen'e 130 milyon euro veriyorlarsa satilir abi hem o parayla 3-4 oyuncu alirsin diyen arkadaslar var, yazik ya hala bunlardan birsey yapmasini bekliyorlar
Neymis alt yapidan bir tane oyuncu alsaymis ya arkadas sen Galatasaray'i daha yeni mi izlemeye basladin bu hoca ve teknik ekip 4 senedir burada, adam benim isim o degil dedi kac kere canli yayinda hala ne altyapi oyuncusundan bahsediyorsunuz yeni mi tanidiniz hocayi?
Daha Nhaga oyuna girmiyor cunku onu Galatasaray'a yakistirmiyor. Senin benim ne dusundugunu onemsiyor sanki.
Herkesi satalim da rahatlayalim sezon erkenden bitsin en iyisi.
Sane yerine herhangi bi adam olsaydı muhtemelen kazanmıştıksane nasıldı izlemedim
Bu kısır kadroyla çorum a da yenilirsin dışında katılıyorum.Kral zaten geçen seneden beri ıkına ıkına maç kazanıyorsun. 10 numaran yok kanatların 6/10 üzerinden performansla oynaması bile çoğu maç olmuyor. Full dalgalı kanatların var. Orta sahanda bazuka gibi şut çeken bir adam da yok. Sen istediğin kadar hoca değiştir bu kısır kadroyla çoruma da yenilirsin 2. Lig takımlarına da. Kanayan yaralarını kapatmadın ki
Zeki kardesim, takimda 4-5 oyuncu var zaten onlari da sattin mi "herkesi satmis" oluyorsun anladin mi?
Diger oyunculari Corum'da izlesen bunlar niye burda oynuyor demezsin cunku.
Süper oynadı ama takım arkadaşları onu anlayamadığı için çok kötü gözüktü mlsfsane nasıldı izlemedim
Geçen sene atleti maçında bomboş pozisyonda tıklayamadık. Orada kaçan bile tek başına yeterli.Şutör oyuncun yok sürekli Osimhen'in sırtına biniyorsun.
Bu takım ceza alanında şu oyuncu şut çekse gol atar diyebiliyor musunuz.
Transfer yoksa bende yokum de.
Cezai ehliyeti de elinden alınmalı77 yaşında başkan olmaz
Karar alamıyor adam.
Karar alma mekanizması 2 yıldır yok. 75 yaş sınır olmalı
Yahu gitsin zaten adamosi cok net konusmadi ya transfer ile ilgili
Sane Kayhan değişikliği muhteşem. Abi buna kenarda hoca mal mısın napıyosun diyen falan yok mu yavGeridesin ve oyuna girenlere bak
Ekli dosyayı görüntüle 331431
Dalga geçmek değildir bu taraftar ile başka bir şeydir de ceza almayalım şimdi
Ya lige bu kadar hazırlıksız giren kaç takım var gelin konuşalım bak ilk 5'e oynayacak takımları geçtim