Transfer Nöbeti #10

Geçen sene kadroya upgrade edemedik 150 harcadık ama kadroyu sadece koruduk.

Osimhen kaldı
Muslera gitti Uğurcan geldi
Bir tek Singo upgrade ettik
Mertens gitti yerine adam almadık.

Devre arası yine boş geçtik

Nhaga aldık ama net adam almadık
Baba orta saha almadan sene sonu bütçeyi aktardık dediler.

Yaz dönemi 3 ay geçti

Soru işaretli bir Lesley aldık ki süre bile alırsa şaşırtır.

Bu nasıl planlama ?

Her sene geriye giden kadro nasıl şampiyon olacak ?

ya arkadaşlar benim anlamadığım kadro planlaması sürekli kontenjana göre yapıyorsunuz, yok tek 23+ oyuncu alabiliriz falan..

YA BIRAKIN ŞU MUHABBETİ tek bize mi işliyor abi bu kural rakibinde 25 yabancı oldu bunların taraftarı bunun hesabını yapıyor mu

GEREKİRSE FESİH ET GEREKİRSE KİRALA GEREKİRSE ALMA LİSTEYE TAKILSIN ADAMLAR ANTREMANDA FALAN
Singoyu satıp açsaydılar kontenjanı. 2 tane yabancı sağ bek mi olur

Başkan denen cahil Batrakov diye tutturuyor ama bu velet bizim hiç bir sorunumuzu çözmez. Hem sahada hem de saha dışında havayı değiştirecek elit transferlere ihtiyacımız var bizim.

Hoca transfer bekliyor da abicim son iki dönemden elimizde iki transfer var toplam 1 saniye sure vermedin. Kaanı ikisinden de onde goruyorsun. Nasil olacak bu işler. Yanlışlar bir tane degil ki.
Kişisel olarak söylemiyorum bunu, yanlış anlamayın ama biz taraftar olarak ne zaman alakasız şeylere kafayı takmayı bırakacağız?

Ha Kaan girmiş, ha Nhaga girmiş ya da Ugochukwu. İsterse elinde Rodri olmuş olsun, defansif orta saha oyuncularından hangisinin oyuna girdiğinin ne önemi var? Kafayı bunlara takacağımıza takımın asıl problemlerine odaklanmamız gerek.

Bizde olmayan şey kanat oyuncusu. Barış ve Sane, iyi oynadıklarında 100 üzerinden 110la, ama kötü oynadıklarında 100 üzerinden -50 ile oynuyorlar. Yerlerine girecek oyuncu da yok. Osimhen gününde olmazsa onun da yerine girecek oyuncu yok.

Şu saatten sonra merkez ya da defansif orta saha istemek intihardır. Bu takıma bir tane daha defansif oyuncu alınmaması lazım artık.

Edit: Anlık sinirle alıntıdaki mesajdaki asıl sorunu anlamamışım. Yine de Kaan hem Nhaga hem de Ugochukwu'dan daha çok gole yakın bir isim bence.

Rakipler çok ama çok güçlendi, senin hem kadron dar, hem alternatifin yok, hem transfer yapmadın, hem de bazı oyuncular motivasyonunu kaybetmiş. Çok ciddi sorunlar var şuan !

30 Milyonluk Singo süslük eşya gibi kulübede bekliyor cidden nereden tutsak elde kalıyor. Singo sağ bek oynayabilse ve Sallai'yi ön taraflara atsak bile maç biraz değişebilirdi. Ama 2 deparda adelesini tutacak diye bek oynatamıyoruz birde işin kötüsü adam stoperde değil.
İkisi de rezil top oynuyor

Bugün yetkim olsun ikisini de 3'e 5'e bakmadan satarım

Ama biz 2 rezil ve bitik adamı kadroda tutup kontenjan yok diyoruz

Üstüne Torreia, Lemina gibi bitikleri de ekliyoruz

Böyle kadro planlaması mı olur arkadaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha geçen Dursun başkana güvenin taraftar hatalı demiyor muydu ne yanar döner adammışsın bari yaşının adamı ol baştan beri dik dursaydın.

Levent Tüzemen: "Bu beraberlik öncelikle Galatasaray yönetimine yazar. Neden yazar? Bu inatlaşmanın, bu kadar çok restleşmenin kime ne faydası var?

yauu çok basit aslında bazı şeyler, hem de aşırı basit

ilk 11'e net 3-4 tane daş gibi oyuncu gelmeli

ardından 2-3 tane galibiyet alınır

bu esnada maloğlumal fener net ya şl'den elenir ya da mal gibi ligde puan kaybeder

tüm hava değişir yine şampiyonluğa yürürüz

Valla bu Batrakov bizde hamle oyuncusu olur sadece, genç hamle oyuncularına da hocanın ne gözle baktığı aşikâr.

Bir de sunu belirtmek istiyorum; hala kasar/tecrubeli/usta 10 numara istiyorum diyenler lutfen isim vererek talebinizi belirtin. Cunku piyasada oyle biri kalmadi olanlari da yazmaya gerek diyorum cunku ya gelmiyorlar, ya da alabilecegimiz oyuncular degil.

Kim bunlar merak ediyorum gercekten ya da benim gozden kacirdigim birileri var mi diye soruyorum.

Benim digiturk üyeliği 3 Eylül'de bitiyor. Erzurum maçını kazanamazsak uzatmam. Sebebini sorarlarsa " Dursun gidene kadar yokum " derim 😁😁😁

Geri
Üst Alt