Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
1786748212126.webp

Üstadı bir kez daha analım. Aynı hislere sahibim.

Inter hariç başka takıma gitmek istemiyormuş o
Yarın komik bir rakama alır inter. Biz devre arasında Altimira alınması lazım diye diye kıçımızı yırttık günlerce tag açtık. Adamların şeyinde olmadı. Adam komik bir rakama gitti Lizbon’a. Jones da aynısı olacak. İnter 20 li bir şeye alacak jonesu biz de şöyle kaçtı böyle kaçtı diycegiz

Liste kepazeliği eğer doğru ise harbiden salak bunlar yahu...

Başkan, yönetici, teknik direktör, başkanın kardeşi, eniştesi, amcasının oğlu hepsi sportif direktör olmuş..

Başkanın işi mi yahu futbolcu listesi yapmak?

sane’nin rezillikte apayrı bir seviye. yarın leao gelse düşünüyorum bi
onlarca top kaybı, defanstaki her isim zaten birbirinden patlak
ŞL’de ki en rezil savunma hattı bizimki olacak büyük ihtimal
öndekilerde topu rakibe hediye ede ede düzgün bi oyun izleyemeyiz bu sene
zaten başımızda göze hoş gelen bir futbolu bugüne kadar oynatabilmiş bir hoca yok
başta yönetimde yok

Beles gol diye diye mazaret bulmayin, cocugun golleri hep uzaktan doksana ve koseye sert vuruslar. Bugun Sara kac tane sutluk pozisyon yakaladi, ama sut degil top yavas yavas gidiyor. Demek sutluk alan yakaliyoruz.
Saranın tek özelliği pasları ve duran topu başka özelliği yok iş yapar ama sağlam kurguda olması lazım bizim takımın aslında cidden en büyük sorunu buna ciddi şekilde Osimhende dahil topa vurmayı bilen adam yok ön tarafta vurmaktan kastım inceci podolski sneşjder gibi topu fileye çakacak adam yok yunus biraz iyi o konuda sadece

sane’nin rezillikte apayrı bir seviye. yarın leao gelse düşünüyorum bi
onlarca top kaybı, defanstaki her isim zaten birbirinden patlak
ŞL’de ki en rezil savunma hattı bizimki olacak büyük ihtimal
öndekilerde topu rakibe hediye ede ede düzgün bi oyun izleyemeyiz bu sene
zaten başımızda göze hoş gelen bir futbolu bugüne kadar oynatabilmiş bir hoca yok
başta yönetimde yok
Orada Paraguay gibi oynarsak bir şeyler yaparız yoksa Galatasarayız biz diyip saldırırsak 5er5er paket yaparlar.

bu adama alınan oyuncularda altı ay-bir sene içinde muşmulaya dönüyor ya
sara’nın norwich dönemine bakıyorsun adam şut falan çekiyor, bizde şutu yok, rakip kaleciye pas veriyor adam
sol bek alır, orta açmayı unutturur
genç alır, oynatmaz
oyuncu öğütme ustası adam
Brezilya MT seçildi herif bize geldikten sonra

Batrakov ne kadar katkı sağlayacak, bana "Morutan" transferi gibi geliyor.
Şimdi linç yiyeceğim ama morutana haksızlık olur gibi. Birkaç maçını izledim bizim sisteme olmaz gibi. Bazıları genç mertens falan demiş de kör galiba diyenler mertensin psv yıllarını falan izlememişler. Yani şahsi fikrim inşallah yanılırım olmaz bize

Osimhenin kalacağından emin olsam bu senaryoya okeyim ama osi gider diye korkuyorum. Çok geriye gideriz. Osimhen bize Lig atlattı Avrupa'da bir imaj yakaladık sayesinde. Sıradanlasiriz

Gelecek yaz gider bence. Bugunku aciklamasi iyi değildi, ilk defa boyle konuştu. Ileride bakarız, goruruz falan. Dursun herkesin enerjisini emdi herkes mutsuz.

Geri
Üst Alt