- 16 Haziran 2010
- 205.238
- 157.749
- 6.838
Zaten başka orta saha almayacağız ki duyumcular bile bir ağızdan aynı şeyi diyorO zaman hapı yuttuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten başka orta saha almayacağız ki duyumcular bile bir ağızdan aynı şeyi diyorO zaman hapı yuttuk.
Yarın komik bir rakama alır inter. Biz devre arasında Altimira alınması lazım diye diye kıçımızı yırttık günlerce tag açtık. Adamların şeyinde olmadı. Adam komik bir rakama gitti Lizbon’a. Jones da aynısı olacak. İnter 20 li bir şeye alacak jonesu biz de şöyle kaçtı böyle kaçtı diycegizInter hariç başka takıma gitmek istemiyormuş o
Jones imkansız değil üstüne düşmek lazım Hakan ve Jones yapabilirsek orta saha kendine gelirBir tek Leao gelir
Saranın tek özelliği pasları ve duran topu başka özelliği yok iş yapar ama sağlam kurguda olması lazım bizim takımın aslında cidden en büyük sorunu buna ciddi şekilde Osimhende dahil topa vurmayı bilen adam yok ön tarafta vurmaktan kastım inceci podolski sneşjder gibi topu fileye çakacak adam yok yunus biraz iyi o konuda sadeceBeles gol diye diye mazaret bulmayin, cocugun golleri hep uzaktan doksana ve koseye sert vuruslar. Bugun Sara kac tane sutluk pozisyon yakaladi, ama sut degil top yavas yavas gidiyor. Demek sutluk alan yakaliyoruz.
Göz göre göre satıldık.Zaten başka orta saha almayacağız ki duyumcular bile bir ağızdan aynı şeyi diyor
Işte sorun orada. İstemiyorlar.Jones imkansız değil üstüne düşmek lazım Hakan ve Jones yapabilirsek orta saha kendine gelir
Orada Paraguay gibi oynarsak bir şeyler yaparız yoksa Galatasarayız biz diyip saldırırsak 5er5er paket yaparlar.sane’nin rezillikte apayrı bir seviye. yarın leao gelse düşünüyorum bi
onlarca top kaybı, defanstaki her isim zaten birbirinden patlak
ŞL’de ki en rezil savunma hattı bizimki olacak büyük ihtimal
öndekilerde topu rakibe hediye ede ede düzgün bi oyun izleyemeyiz bu sene
zaten başımızda göze hoş gelen bir futbolu bugüne kadar oynatabilmiş bir hoca yok
başta yönetimde yok
Hiç bişey olmaz 3-4 sağlam transfere taraftar da havaya girer takımda kendini bulur ligi alır bundan şüphem yok şahsenBu iş, bu takım dikiş tutmaz attık saçma sapan başladı bi kere, 5. Haftaya yönetim de okan da istifa eder.
Osimhenin kalacağından emin olsam bu senaryoya okeyim ama osi gider diye korkuyorum. Çok geriye gideriz. Osimhen bize Lig atlattı Avrupa'da bir imaj yakaladık sayesinde. SıradanlasirizBu sene ts sampiyon olsun, biz de su heriflerden kurtulalim. Yumuşak gecis senaryosu.
Brezilya MT seçildi herif bize geldikten sonrabu adama alınan oyuncularda altı ay-bir sene içinde muşmulaya dönüyor ya
sara’nın norwich dönemine bakıyorsun adam şut falan çekiyor, bizde şutu yok, rakip kaleciye pas veriyor adam
sol bek alır, orta açmayı unutturur
genç alır, oynatmaz
oyuncu öğütme ustası adam
Şimdi linç yiyeceğim ama morutana haksızlık olur gibi. Birkaç maçını izledim bizim sisteme olmaz gibi. Bazıları genç mertens falan demiş de kör galiba diyenler mertensin psv yıllarını falan izlememişler. Yani şahsi fikrim inşallah yanılırım olmaz bizeBatrakov ne kadar katkı sağlayacak, bana "Morutan" transferi gibi geliyor.
Osimhenin kalacağından emin olsam bu senaryoya okeyim ama osi gider diye korkuyorum. Çok geriye gideriz. Osimhen bize Lig atlattı Avrupa'da bir imaj yakaladık sayesinde. Sıradanlasiriz
bomboş bi muhabetti o ya. sonra ne olduBrezilya MT seçildi herif bize geldikten sonra