Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Okan hocanin bugunku basin toplantisindan sonra durum analizim degisti.

Olay gercekten para olmamasi falan degil. Bu adamlar elit oyuncu olayiyla kafayi bozmuslar. Eminim ki hala Bruno Fernandes ve Dani Olmo gibi adamlarla zaman kaybediyorlar.

Okan sunu anlamadikca ondan hicbir bok olmaz.
Bir tane 10 uzerinden 10 oyuncu ve yedegi 10 uzerinden 1 ise, Okan eminim ki her zaman bu konfigurasyonu sececektir.
Halbuki ben bir tane 8lik ve bir tane 7lik adami tercih ederim.
Onemli olan oyun sistemindeki devamlilik ve kalitedir.

3 ayi sacma sapan transfer hayalleriyle harcayip simdi o 8lik adamlari da alamayacaklar. Alsalar da degerinin iki mislini verecekler.

Yahu Bruno sana neden gelsin? Adam PL’de takiminin efsanesi ve CL’ye gidecek. Istese zaten araplara gidip daha fazla para da alir. Aynen Rjeinders de oldugu gibi. Biz hicbir zaman bu tip oyuncularin hedefi olamayiz.

Mesela su an Hauge’ye yalvarip getiririm. Gerekirse evinde hissetsin diye tum binasini klimaya alirim. Gene de cok para tutmaz. Bodo’nun forvetini de mal gibi kacirdik. Liste uzar gider.

Ne bu hocadan ne de bu yonetimden bir halt olmaz.

Bu arada Erden Timur olsa %1 de olsa ihtimal olur derdim ama bu adamlarla o ihtimal 0.

Tez zamanda kulubun yakasindan dusun. 5. sampiyonluk sansi elimize gecmesine ragmen ugrastigimiz seylere bak!

İlk 11’e doğrudan oynayacak stoper, orta saha, 10 numara ve kanat

Rotasyonuda genişletecek 2 oyuncu ( sağ bek, forvet ) olmak üzere bu takıma 6 tane transfer lazım

Yönetime ve okan buruka 'çapsız' ve 'beceriksiz' dediğim için uyarı almışım. Çok geriye gitmeye gitmeye gerek yok 55 ve 56. Sayfalarda 'utanmaz', 'yüzsüz', 'hain' kelimeleri kullanılmış. Bu renktaşlarımız uyarı aldı mı mesela merak ediyorum. 'Çapsız' ve 'beceriksiz' bile diyemeden kırıta kırıta mı eleştireceğiz nasıl oöcak bu iş. Olayın bu kelimeler değil, o yöneticinin tuttuğu tarafa laf etmek olduğunun farkındayım tabi ki. Bunu yapmayın burada yetkiniz var diye, ayıp, adil değil.

Bir yerlerden emir geldi komplo teorisi bakalım ne kadar gercek veya değil yakında belli olacak...

Bu sezona dair tek beklentim bjk ya da tsnin çıkıntılık yapıp şikecilerin önünü kesme ihtimali onun dışında 0 beklenti ile takip edeceğim ligi

Olm 5 sene rekoru kıramamaya değil Fenerin şampiyonluğuna daha çok üzülmek ne

Niye derdimiz fb

Adamlar 15 senedir şp değil zaten. Olsalar ne olmasa ne Bize ne ya

Yönetime ve okan buruka 'çapsız' ve 'beceriksiz' dediğim için uyarı almışım. Çok geriye gitmeye gitmeye gerek yok 55 ve 56. Sayfalarda 'utanmaz', 'yüzsüz', 'hain' kelimeleri kullanılmış. Bu renktaşlarımız uyarı aldı mı mesela merak ediyorum. 'Çapsız' ve 'beceriksiz' bile diyemeden kırıta kırıta mı eleştireceğiz nasıl oöcak bu iş. Olayın bu kelimeler değil, o yöneticinin tuttuğu tarafa laf etmek olduğunun farkındayım tabi ki. Bunu yapmayın burada yetkiniz var diye, ayıp, adil değil.

recep yapmıştır heis, vermişler eline bi uyarı butonu basıp duruyo
#tetikte olalım

recep yapmıştır heis, vermişler eline bi uyarı butonu basıp duruyo
#tetikte olalımi
Yok reis ilginç bir şekilde @Furkan Korkmaz süp modu yapmış. Okana laf etmeme bozuldu heralde, halbuki yönetime ve okana aynı iki kelimeyi kullanmıştım, ve gayet herkesin kullandığı iki kelime.

Geri
Üst Alt