Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
4 maaş verinde 3-4 yıl daha gönderemezsiniz.Klübün batmama şansı yok.Utanmadan klübü zora sokacak birşey yapmayacağım diyorlardı.

Dünkü Maç yönetimi harekete geçirmiyosa daha ne yapılmalı?Beşiktaş'a 5-0 yenildiğimiz zamanların havası var şu anda.Transferlerle beraber Erzurumspor Fk galibiyetiyle istenilse tekrar şampiyonluk havası yakalanabilir..

Dursun efendi ülkesi dışına çıkmamış, oyunculuğu hakkında kimsenin net bir argüman sunamadığı Rus'a 4 milyon verip Galatasaray'ın geleceğini düşünüyorum diye kafa açmaya devam edersin artık. 2 gündür gitme hikayesi yazan Torreira'ya da zam ver.

martinelli’yi kacirdigimiza inanilmaz uzuldum. bizde muthis katki verecegini dusunuyordum. arteta’nin arsenal’inde de ucup kacmayacak bence yazik oldu.

normalde saglikli bir insanin 1 haziran’da kadroya bakarken, sol kanat icin kontenjani degerlendirmeye kesin gozle bakmasi gerekiyor. gidip sonuna kadar sansini deneyip, altindan girip ustunden cikacagin 2 adam var o donem.

1-ngumoha kiralik
2-bynoe gittens kiralik

bunlari hic denememis bile olmamiz cok garip. olmayacak belki ama sen dene abi.

Harika transferler yaptik.

Transferler :
1786796547898.webp

Batrakov ispanya, portekize falan gider. Bunların bu konuda girişimi olduğuna dahi inanmıyorum.

Geri
Üst Alt