Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Uguchukwu (fesih) ya da Nhiaga (kiralık) gönderilip, bir tane zımba orta saha almak lazım. Asla olmayacak biliyorum ama keşke olsa.
Ugochukwu'yu dün dahi kullanamadılarsa kontenjan yemesine gerek yok. Belli ki 18 maç'a ulaşmasın diye elden gelen yapılacak. Böyle bir anlaşma olur mu ya gerçekten akıl sır ermiyor..

Nhaga da beklenen seviyede degil ama suan eldeki opsiyonlar o kadar ölü ki dinamizmi bile ilaç gibi gelir yedek opsiyon olarak.

Ekran Resmi 2026-08-15 16.56.43.webp

Herifin skills videosunda bir pozisyon vardı tam osimhenli oyun planı gibi bulup atacam

Bruno Fernadez'e yedek olarak geldiyse Batrakov hoş geldi. Direk bu iş için alındıysa Jelert'te oynardı.

Arda çok iyi çalımcı, bu çocuk için çalım atamıyor diyorlar?

Geldiyse 5 maça anlarız ne olduğunu, sistem oyuncusuysa patlayacağı kesin, bize orkestra şefi lazımdı, bakalım olabilecek mi
Kapalı savunmayı delici güzel paslar atıyor, bir de şutu iyi. Bu yönlerden benzettim Arda'ya. Bir de fiziksel yapılarını da benzettim. Umarım uyum sağlar ve katkı verir. Risk aldık bu pozisyonda, daha net bir oyuncuya gitmeliydik bence de.

Rakiplerin muhabirleri şu Lang haberlerini girerken kıkır kıkır gülüyordur valla.. :D yazık valla.

Ben lang a okey verirdim ama bu saatte değil

Lang da olur gelsinde o gelince gene barış sane oynayacak

Bu arada Ali Naciyi mi kale alıyorsunuz mikser herifin teki

bunlar gercekten sadece 3 trans yapmak istiyorlar galiba

Lang değil Barışı, Saneyi yedek bırakabilecek biri lazım.
Kanat, Santrafor, Kaliteli 6-8 numara, Sol Stoper transferi şartoğlu şart.

Yönetim ve teknik ekip tüm camiyanın gördüğünü görmüyorsa kapatalım dükkanı.

Ali Naci'nin verdiği bir habere itimat etmek enayilik de bu yolun sonunun Lang'a doğru gittiği 2 hafta önceden şekillenmeye başlamıştı zaten

İlgilenilen isimler hep zaman kaybı olarak dönüyor çünkü bunlar kimseyi alabilmeyi beceremiyor

Geri
Üst Alt