Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Icardi 2 Eylül akşamı imzalasa şaşırmam bunlar forvet falan transfer edemezler.

allah böyle transfer döneminin belasını versin ya

yıldım yemin ederim yıldım 1 gr keyfim kalmadı

ya gerçekten ana bacı avrat sövmek istiyorum ama burayı da seviyorum, yedek üyeliğim de yok sövemiyorum

dursun gibi ya keşke benim dedem falan olsaydın da ne bileyim dede yapacağın işin diye telefon açıp sövseydim sana ya

ya ben hayatımda sizin kadar beceriksiz yönetim görmedim bu kadar mı kepaze olur bi takımın yönetimi

ya serdar adalı denen ganyotçudan bile betersiniz hiç mi utanmanız yok ya insan utanır utanır

insanın kanına dokunur ya

ya insanın biraz zoruna gider ulan hadi yetenek yok beceri yok ulan birazcık akılda mı yok
Yedek uyelik yasak lan zaten olsa ne olacak :asd:

Singoyu satıp o paraya Sörloth mu çekecek acaba bunlar? Mantıklı olabilir koca sezon Osimhenin sırtında geçmez şikecilerde Muriqi-Talisca-Lukaku var bunlardan 3ü de sezon sonu 15 golü geçer muhtemelen bizde 15 golü geçecebilecek tek isim Osimhen herif bir sakatlansa u23den aldığın ne olduğu belirsiz çocuğa kalıyo işin.

ya temmuz ortası tombala çekip ne çıkarsa diye 5 transfer yapsak bundan daha kötü halde olamazdı takım

bundan daha beter daha rezil bi transfer dönemi olamazdı

gerçekten sıcak hava oksijen yok bunaldım içim sıkıştı artık

yapacağınız işin de sizin de

Benim kafami kurcalayan bir olay var. Belki ulkede boyle bakis acisi hakim futbolda hatta.

Bir suru u19 oyuncu gorduk, youtube dan maclarini izleyen eden oluyor. Cok asiri ve nadir yetenek cikmasi lazim heralde degerlenmesi icin.

Cunku kendimi koyuyorum yerine , aksam eve gitmisim arkadasla ya da aileyle muhabbetini yapiyorum. Nhaga kusurar m euroya alindi x maas aliyor. Batrakov mesela 3.5 maas alacak ya da konusulan Mora falan filanlar. Yabancilarla nasil mucadele edecek ve kendini gosterecekte A takimlarda forma giyip sahne alacaklar?

Cok enteresanima gidiyor bu aslinda. TR de oynayip bu yaslarda kisa vadede giden bir tek Arda Guler mi oldu?(Ki real 1sezon mu 2 sezon mu kullanmamisti hazirlamisti galiba)

Son 4 senenin sampiyonuyuz, fener de ikincisi. Neredeyse cocuklarin yuzlerine bakmiyoruz sayilir.

Dursun Özbek: "Sizlerin bazı adımları daha erken görmek istediğinizi de biliyoruz. Biraz daha sabır. Hepimizi heyecanlandıracak gelişmeler için artık çok fazla beklemeyeceğiz." Bunu daha dun diyen adam noa langi getirmez.. ali naci ertan gibi kolpacilar haber alamayinca ortaya attilar boyle bi yalani... yani mumkun degil

Çok iyi niyetlisin renktaş.

allah böyle transfer döneminin belasını versin ya

yıldım yemin ederim yıldım 1 gr keyfim kalmadı

ya gerçekten ana bacı avrat sövmek istiyorum ama burayı da seviyorum, yedek üyeliğim de yok sövemiyorum

dursun gibi ya keşke benim dedem falan olsaydın da ne bileyim dede yapacağın işin diye telefon açıp sövseydim sana ya

ya ben hayatımda sizin kadar beceriksiz yönetim görmedim bu kadar mı kepaze olur bi takımın yönetimi

ya serdar adalı denen ganyotçudan bile betersiniz hiç mi utanmanız yok ya insan utanır utanır

insanın kanına dokunur ya

ya insanın biraz zoruna gider ulan hadi yetenek yok beceri yok ulan birazcık akılda mı yok

kaç kere ailevi değerlerine destan yazıp sildim daha en son batrakov gsde haberini görünce batrakovu da ne yapacaklarını içeren bir mesajı silmek durumunda kaldım

bunların haysiyeti utanması kalmamış illa istiyolar ki tribünde sokakta koro halinde millet ailevi değerlerine sövsün yoksa gitmeyecekler

İşin üzücü kısmı surda heyecanlanmadım bile mesela sizde de oldu mu? Arkama yaslandim normalde uzun tacta bile heyecan olur içimde

HPwzzduXcAA8JTN.webp

batrakovun yaşında mertens topla yılan gibi akıyordu öyle ekseninde dönerken beli takır tukur etmiyordu

bu veledin zaten topla sprint attığını ya da dribbling yaptığını görmedim de vücut koordinasyonu falan tırt gözüküyor dribbling sırasında topu 1 metre dürterek giden 10 numaradan bir halt olmaz

neymiş karar mekanizması orta kesiyor penaltı atıyor zart zurt 21 yaşında çocuk dili dışarda nabız tavanken gsnin karar mekanizması olur kesin aynen

yunusu kesip batrakov yazınca gs düzelecek süreyya hanımın muhtemeşem değişimi maşallah hemde 30 milyona
Öyle deme Efem 5 taksit👀😍

ya şu dönem dursun'a rağmen DURSUNA RAĞMEN 4 sene şampiyonluk görmüşüz

allah kahretsin böyle şansı demek sokaktaki herhangi bir DÜZ GS TARAFTARI olsaymış başkan biz minimum 7-8 yıllık dominasyon kurarmışız

DURSUN VE YANINDAKİ BECERİKSİZ YALAKA ŞAKŞAKÇILARINA RAĞMEN şu takım 4 sene şampiyon olmuşsa siz düşünün bu kulübün en en en parlak olabileceği dönemde nasıl bir yönetime denk geldik

böyle şansın içine tüküreyim

FT nin 2.donemi yapılan rumen topcu kivaminda hamleler (lesley i petre ye benzettim ama petre daha bi topcuya benziodu)

Geri
Üst Alt