- 19 Mart 2014
- 29.705
- 31.100
- 2.718
Icardi 2 Eylül akşamı imzalasa şaşırmam bunlar forvet falan transfer edemezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek uyelik yasak lan zaten olsa ne olacakallah böyle transfer döneminin belasını versin ya
yıldım yemin ederim yıldım 1 gr keyfim kalmadı
ya gerçekten ana bacı avrat sövmek istiyorum ama burayı da seviyorum, yedek üyeliğim de yok sövemiyorum
dursun gibi ya keşke benim dedem falan olsaydın da ne bileyim dede yapacağın işin diye telefon açıp sövseydim sana ya
ya ben hayatımda sizin kadar beceriksiz yönetim görmedim bu kadar mı kepaze olur bi takımın yönetimi
ya serdar adalı denen ganyotçudan bile betersiniz hiç mi utanmanız yok ya insan utanır utanır
insanın kanına dokunur ya
ya insanın biraz zoruna gider ulan hadi yetenek yok beceri yok ulan birazcık akılda mı yok

Dursun Özbek: "Sizlerin bazı adımları daha erken görmek istediğinizi de biliyoruz. Biraz daha sabır. Hepimizi heyecanlandıracak gelişmeler için artık çok fazla beklemeyeceğiz." Bunu daha dun diyen adam noa langi getirmez.. ali naci ertan gibi kolpacilar haber alamayinca ortaya attilar boyle bi yalani... yani mumkun degil
allah böyle transfer döneminin belasını versin ya
yıldım yemin ederim yıldım 1 gr keyfim kalmadı
ya gerçekten ana bacı avrat sövmek istiyorum ama burayı da seviyorum, yedek üyeliğim de yok sövemiyorum
dursun gibi ya keşke benim dedem falan olsaydın da ne bileyim dede yapacağın işin diye telefon açıp sövseydim sana ya
ya ben hayatımda sizin kadar beceriksiz yönetim görmedim bu kadar mı kepaze olur bi takımın yönetimi
ya serdar adalı denen ganyotçudan bile betersiniz hiç mi utanmanız yok ya insan utanır utanır
insanın kanına dokunur ya
ya insanın biraz zoruna gider ulan hadi yetenek yok beceri yok ulan birazcık akılda mı yok
Cigom kıskandın mı, sende taslaklarını paylaş forum taslak görsünTolgahan in taslaklarini görmek ister miydin azizim)
Öyle deme Efem 5 taksitbatrakovun yaşında mertens topla yılan gibi akıyordu öyle ekseninde dönerken beli takır tukur etmiyordu
bu veledin zaten topla sprint attığını ya da dribbling yaptığını görmedim de vücut koordinasyonu falan tırt gözüküyor dribbling sırasında topu 1 metre dürterek giden 10 numaradan bir halt olmaz
neymiş karar mekanizması orta kesiyor penaltı atıyor zart zurt 21 yaşında çocuk dili dışarda nabız tavanken gsnin karar mekanizması olur kesin aynen
yunusu kesip batrakov yazınca gs düzelecek süreyya hanımın muhtemeşem değişimi maşallah hemde 30 milyona
Batrakov transferini hala bitmiş gibi görmemek lazım bu arada.
Sorloth a okey misiniz?
Frikik olduğunda Sara nın uzaklaşması gerekiyor Okanımİşin üzücü kısmı surda heyecanlanmadım bile mesela sizde de oldu mu? Arkama yaslandim normalde uzun tacta bile heyecan olur içimde
Ekli dosyayı görüntüle 331508