Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.591
- 702
- 983
Bir biz satış yapamıyoruz rezillik yemin ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece 45-65 dakika arasında yaparmışbatrakov önde pres yapıyor mu? mecbur yapacak gerçide![]()
Sinav sorusu : Last of dizisinin olk bolumundeki profesor olarak izledigimiz aktorun, spartacus dizisindeki rolu Batiatus'un meslegi neydi?the last of us gibi oyun yokmu admirim kuruduk
Satış yapamıyoruz değil yapmıyoruz. Satsak 35'e Davinson'u vb. satardık mesela ama satmıyorlar yerini dolduramayacakları için.Bir biz satış yapamıyoruz rezillik yemin ediyorum
Bunların menajerlerle çok güçlü bağları var, istediğini istediği zaman yolluyor alıyor satıyor. Heralde menajerlere güzel komisyonlar ödüyorlar, bizimki de menajerlere para vermemek için ne oyuncu alıyor ne satıyor.fener şerifi 25 milyona satıyormuş
O fiyata almışlardı zatenfener şerifi 25 milyona satıyormuş
Rus liginde de yabancı sınırı var ve yabancı sınırlaması daha da genişliyor. Rusların gelecek olarak gördüğü çocuğu gayet kolay geriye satabilirsin üstad.Milletin begenmedi sara bundan cok cok iyi ve ustune Brezilya pasaporlu mileti kabdirip daha rahat satarsin Rus cocugu nasil satican
yapmiyoruz degil yapamiyoruz. bize sadece yerini dolduramayacagimiz adamlar icin teklif geliyor. kadroda dusunmedigimiz adamlari satamiyoruz.Satış yapamıyoruz değil yapmıyoruz. Satsak 35'e Davinson'u vb. satardık mesela ama satmıyorlar yerini dolduramayacakları için.
Ondan önce Singo gibi faydasız satılabilir. Yada Sara yı mesela 25- 30a satabilirsin yeri kolay dolacak bir oyuncu. Nelson jelert gibi çer çöp de duruyor daha.Satış yapamıyoruz değil yapmıyoruz. Satsak 35'e Davinson'u vb. satardık mesela ama satmıyorlar yerini dolduramayacakları için.
InsallahBu beceriksizler bunu da almayı beceremeyecekler
Sadece Fb'deki 3.2 milyon euro maaşından vazgeçmesi biraz şaşırtıcı onun dışında genç az çok piyasası olan oyuncuyu satmakta dediğin gibi pek sorun olmuyor.Sidiki Fenere gelmeden önce aynı paraya EPL yapmak üzereydi zaten , genç adam ve Fransa Ümit milli oyuncusu. Aşağı yukarı aynı paraya 6 ay sonra gitmesi tuhaf değil.
Singo'ya teklif geldiği söyleniyor Sara'ya da 25 veriyorlar meselaama biz 35'in altına satmıyoruz.Ondan önce Singo gibi faydasız satılabilir. Yada Sara yı mesela 25- 30a satabilirsin yeri kolay dolacak bir oyuncu. Nelson jelert gibi çer çöp de duruyor daha.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Santrafordan çok kanat forvete daha yatkın gibi geliyor bana Sidiki.Sidiklinin maaşını Fener veriyordur, bonservis anormal değil baştan beri söylüyorum o adam kötü değil sadece ilk santrafor rolü için çok erken.
Osi arkasına alsak okay olurdum.
Muani kasa bir herif ama 433 kanadı olur ancaSantrafordan çok kanat forvete daha yatkın gibi geliyor bana Sidiki.