Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.387
- 10.630
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelir o er geç. Ruslar normal insanlar değil. Oradan oyuncu almak zor. Umarım siyasete ihtiyaç duymadan çözeriz. Kanye gibi, Salah gibi olup hemen olacağına kendi yağımızda kavrulalım, iki üç gün geç bitsin.Hocam daha Rus bebesini getiremiyorsun
Aytepe bek problemine parmak basmış katılıyorum ben de basıyorumSingo Sallai teklif varsa saniye düşünmeden satılıp oyun kurucu sağbek alınmalı, Jacobus mayıs'ta dehleyin dedik herif anadolu takımı topçusu, çok süper bi takım kurabilirdik adam gibi bek oyuncularımız olsa
Ligler başladı hocam bıkere olmo Fernandes gelme ihtimalleri 0 zaten, kimsede olgun oyuncu vermez bu saatten sonraOlgun 10 numara kim alabiliriz fikri olan var mı? Fernandes ve Olmo dışında.)
tüm mesele bu.Ayrıca Batrakovuda ilk ben önerdim heis 2 yıl önce, ama şöyle bişey var bizim sistemde iş yapmama ihtimali yapma ihtimalinden çok daha yüksek, çünkü sistem yok
Ben sizle aynı fikirim üstad. Hayallere dalındı baya. Üstüne basa basa olgun 10 numara isteyen renktaşlarıma soruyorum.Ligler başladı hocam bıkere olmo Fernandes gelme ihtimalleri 0 zaten, kimsede olgun oyuncu vermez bu saatten sonra
Dün Yunus son 5 dk 2 tane uygun pozisyon yakaladi. Iyi vurucu biri olsa yazmisti. Sara frikik kullaniyor, tahmin ediyorum ki aramizda kimse heyecanlanmamistir. Bize bu isleri halledecek adam lazim artik, kuruduk ya.
Bunlar kimin torpiliyle peydah oluyor da kafa ütülüyor ya bütün gün
Dün davinson yaptığı hata hariç en iyi 2-3 adamdan biriydi neye göre iyi gözükmedi? 2 gram beyni olup futbol takip etse anlasa singonun stoperle alakası olmadığını bilirdi zaten