Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
evt heis orta alanda her bölgede #heran göteller

8.5 gibi
takımın öne yığıldığı maçlarda direkt mertens gibi
defansif olarak da epey dinamik bi herif
videonun birinde bir tane rus ayısına bi göt koydu herifin şaftı kaydı. çalım yok gibi ama çocukta

Şimdi sen adamların en iyi oyuncusuna talipsin, olmalısın da çünkü büyük takımsın fakat sorun şu adamlar da yerine hemen birini almak istiyorlar ve bu işler de olay nakitle döner, sen ona buna 3 yıl vadeli 5 yıl vadeli gidersen kimse de sana en iyi oyuncusunu vermek istemez !

Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.

Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.

Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.

Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.

Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.

Can için sabah bir görüşme daha olacak.

Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.

Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.

Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.

Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.

Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.

Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.

Geri
Üst Alt