Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.460
- 24.607
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz norwich ve sao paulo daNerede atmış acaba
Adam bizde kaleye gönderemiyor şutları.
Ben teknik heyette olsam günde 500 şut attırırım
Hatta iskender renktaş greenwood transferi sonrası kahirdan forumu bıraktı diye biliyorumIskender canlardan biri ve bazi modlar sanırım yanılmıyorsam kusura bakmayin
Hocam senin duyumlar pek tutmuyor yaw, ayrıca Sorlota teklif yapılma ihtimali %10 bile değilLang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.
Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.
Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.
Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.
Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.
Can için sabah bir görüşme daha olacak.
Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.
Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.
Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.
Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.
Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.
Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.
takımın temposunu da arttırıyor gibiçalım fazla yok evt, ama dar alandan iyi top çıkarıyor
alakasız yerlerden posyon üretebilio seri şekilde, hava toplarına da bayıldım ben
yakubp cınarın dedıgı ısım kım rdasLang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.
Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.
Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.
Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.
Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.
Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.
Championshipteki takımların yarısı süperlig seviyesi yarısı tff 1. lig orayı doğru okumak gerekiyor.biz norwich ve sao paulo da
Olacak olmalı başka ihtimal yok bizim içinBatrakov için hiç umutlu değilim. Içimde olacak hissiyatı hiç yok
Dün batrakov ilk transferimiz diyen benim :d benim mi tutmuyor bugün herkes giriyor.Hocam senin duyumlar pek tutmuyor yaw, ayrıca Sorlota teklif yapılma ihtimali %10 bile değil
Abartma be buhtani,batrakov rusya coğrafyasında futbolun zirvesi gibi şu an heis, baya popüler bi herif arda güler gibi. milletin morutsan fln demesine aldırmayın, büyük bi transfer bu
Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.
Ne demiş görmedimyakubp cınarın dedıgı ısım kım rdas