Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bunu ilk sezondan beri yapıyoruz kaldı ki Boey’in patlamasını sağlayan da bu. Ama timingi ve mesafeyi ayarlamak çok önemli. Sallai’nin bunu yapabilmesi de çok zor.

Geçen sene hücum tarafında iyi yaptı bu içe girişlerin bence... Sürpriz ceza sahası girişleri falan iyiydi yani... Sonlara doğru düştü, biraz da çözüldü belki bu taktik ama sezonun çoğunu iyi götürmüştü orada...

Karavana atmasaymış... Ben mi dedim karavana at diye... Kendi karavanalarını da saçma işlerine gerekçe göstermesinler... Karavana elbet olur arada sırada ama 4 tane üst üste karavana atma aynı mevkiye... Ayrıca yaşlılardan çıkıp genç almanı gerektiren bir yabancı sınırı da var üstelik... 3-5'e satma tabi ama 16m cidden fena rakam değilmiş... Biraz da pazarlık mazarlık 20m koparsan artık iyi bir bek bulalım...

Bir de maliyet maliyet diyen kendisi... 25'ten açılıyor falan da hikaye... Pina örneğini verdim daha geçen sezon almışlar 3m'a ve gayet de iyi oynuyor eleman... Dünyada hiç mi Sallai seviyesinde bile bek kalmadı ya 10m civarına alabileceğin... Çok uçup kaçmasına gerek yok yani... Sallai'yi iyi ikame etsin... Zaten elde gitmem diyen Singo da var oraya aldığımız ve yaptığımız yatırıma göre gitmiyorsa kazanmamız gereken bir oyuncu... İki oyuncuyla kotaralım orayı...

Ayrıca sen demiyor muydun geçen ilk işimiz beklerden çıkıp Osimhen'in kafaya orta yapan bek bulmak olmalıydı diye... Yanlış mı hatırlıyorum? Yok doğruysa neden şimdi başkanın 16m'u reddetme fikrini savundun anlamadım...
Ben başkanın fikrini savunmuyorum. Demek istediğim sen diyorsun ya adam mı yok bu rakamlara geldiler diye 1 m e topçu yok artık. Pina mesela bizde olmaz bana sorarsan. Biz ts ayarında değiliz nhaga yı oynatıyor muyuz? Oynayacak oyuncunun maiyeti yüksek onu diyorum adam bu gözle bakıyor olaylara.

Ama ben yine de sallai nin de gideceğini düşünüyorum.

Yoksa geçen demiştim 2 bekten de çıkıp sağlam orta yapan biri lazım. Adamı besleyemiyoruz yoksa. Sallai lig için de fazla yeterli bakma sağ içe de destek atıyor sürekli

Acaba forumda bir psikiyatrist var mi? Bu adamin ruh halini merak ediyorum. Sanki mac esnasinda bazen derin derin baska bir dunyaya daliyor. Bunun tipta bir aciklamasi var mi? Yoksa vucut hareketlerinden mi bize oyle geliyor.
Epilepsi nöbeti geçiriyor olabilir. Saniyeler hatta bir an da sürebilir; kişi nöbet sonrasında kendisini TR nin bir ucundan diğer ucuna gitmiş de bulabilir, nasıl gittiğini hatırlamaz.

Geçenlerde tolgahan forvet u23 den çıkabilir başkan tecrübeli istiyor dediği kısım sorloth. Singo out olup beklemiyor.

Singonun aktif 4 talibi var. 40 geldi doğru ama 55 istiyoruz. Bonuslarla gir takım 50 e çıktı. Singo pl yapar artık. Ona da ilk giden oyuncu gözüyle bakıyorum.

Şimdiden yazalım sonra bir dikiki diyen olmasın.n
Aslı varsa, satmayan haindir. İhanet lafını kolay sarf eden biri değilimdir.

Duyumcu arkadaşların bolca yanılacağı zamanlara girdik

Çünkü eylul geldi tam da başkanın istediği gibi

Her an hersey olabilir

Bugün kıymetli bigundu bakalim becerebilecek miyiz

Ben başkanın fikrini savunmuyorum. Demek istediğim sen diyorsun ya adam mı yok bu rakamlara geldiler diye 1 m e topçu yok artık. Pina mesela bizde olmaz bana sorarsan. Biz ts ayarında değiliz nhaga yı oynatıyor muyuz? Oynayacak oyuncunun maiyeti yüksek onu diyorum adam bu gözle bakıyor olaylara.

Ama ben yine de sallai nin de gideceğini düşünüyorum.

Yoksa geçen demiştim 2 bekten de çıkıp sağlam orta yapan biri lazım. Adamı besleyemiyoruz yoksa. Sallai lig için de fazla yeterli bakma sağ içe de destek atıyor sürekli

Nhaga'nın mevkisi biraz daha hassas mevki, bekte iyi genç bulup oynatmak daha kolay. yeter ki sahada çocuk gibi duran Jelert veya emekliliğini ilan etmiş Aurier falan alma... Bir de Nhaga mevkisinde zaten -performansları tartışılır olsa da- kağıt üstünde önemli isimler var... 1m'a Boey bulamazsın artık belki geçmiş üstünden 5 sene çünkü, ona lafım yok... Ondan Pina örneğini de verdim... Pina bizde olur olmaz orasını bilemem ama 3m'a almışlar zaten, hiç de fena oynamıyor... Sen 10m'a al hadi bak 3 katı fiyatına... ille 25m sıkmak gerektiğini düşünmek saçmalık onu diyorum... 10m ve altına dünyada Sallai'ye yakın seviyede ve Singo ile beraber sağ beki idare edecek bir tane u23 topçu kalmadıysa futbol bitmiş demektir... Bulmak da benim işim değil o oyuncu kimse... Aylardır bulsalarmış...

Geçenlerde tolgahan forvet u23 den çıkabilir başkan tecrübeli istiyor dediği kısım sorloth. Singo out olup beklemiyor.

Singonun aktif 4 talibi var. 40 geldi doğru ama 55 istiyoruz. Bonuslarla gir takım 50 e çıktı. Singo pl yapar artık. Ona da ilk giden oyuncu gözüyle bakıyorum.

Şimdiden yazalım sonra bir dikiki diyen olmasın.n
Abicim her dediğine eyvallah da singoya 55 istiyoruz dediğine inanmak çok zor yav Allah aşkına singoya 40 i reddedip 55 isteyenin aklı Baki bir insan var mı ya

Yav bana niye soruyorsun planlama olsa ağustosun sonuna kadsr 1 transfer mi yapar adamlar :d hangi takımı tuttuğunu bilmiyormuş gibi konuşuyorsun valla

Sana sormak manasında yazmadım onu... Çok saçma diyorum işte... Hadi teklif yokken alternatifini düşüneyim demek aklına gelmiyor, o derece planlama yapmıyorsun... Bari artık iyi bir teklif gelince alternatifine bakmış olsalardı diyorum... Bu kadar aptallık saçmalık nasıl olabilir aklım almıyor...

Ha tabi bu derece saçmalık sana gelen Nisan'da Mayıs'da Sallai'ye baya doyurucu teklifler olduğu bilgisinden de şüphe ettiriyor insanı... İlle öyledir demiyorum çünkü bizim yönetim her türlü saçmalığı yapabilir., doğru ama az da olsa güvendiğim yönetim olsa derim mesela nisanda teklif gelen oyuncunun alternatifine bakmaya temmuz ortasında başlamazlar... demek öyle bir teklif yokmuş derim...

Enzo'yu Madrid istiyor. Camavinga ile takas yapmazlarsa biz talip oluruz

Abicim her dediğine eyvallah da singoya 55 istiyoruz dediğine inanmak çok zor yav Allah aşkına singoya 40 i reddedip 55 isteyenin aklı Baki bir insan var mı ya
30 verdiğin oyuncuyu 40 a göndereceklerini mi sanıyorsun hocam? 55 istiyor adam. Siz sonraki satıştan kar payını unutuyorsunuz

31 verdik hatta maaşı da koy verim de alamadık ama potansiyeli çok yüksek. 55 isteniyor. Direkt

Geri
Üst Alt