Karavana atmasaymış... Ben mi dedim karavana at diye... Kendi karavanalarını da saçma işlerine gerekçe göstermesinler... Karavana elbet olur arada sırada ama 4 tane üst üste karavana atma aynı mevkiye... Ayrıca yaşlılardan çıkıp genç almanı gerektiren bir yabancı sınırı da var üstelik... 3-5'e satma tabi ama 16m cidden fena rakam değilmiş... Biraz da pazarlık mazarlık 20m koparsan artık iyi bir bek bulalım...
Bir de maliyet maliyet diyen kendisi... 25'ten açılıyor falan da hikaye... Pina örneğini verdim daha geçen sezon almışlar 3m'a ve gayet de iyi oynuyor eleman... Dünyada hiç mi Sallai seviyesinde bile bek kalmadı ya 10m civarına alabileceğin... Çok uçup kaçmasına gerek yok yani... Sallai'yi iyi ikame etsin... Zaten elde gitmem diyen Singo da var oraya aldığımız ve yaptığımız yatırıma göre gitmiyorsa kazanmamız gereken bir oyuncu... İki oyuncuyla kotaralım orayı...
Ayrıca sen demiyor muydun geçen ilk işimiz beklerden çıkıp Osimhen'in kafaya orta yapan bek bulmak olmalıydı diye... Yanlış mı hatırlıyorum? Yok doğruysa neden şimdi başkanın 16m'u reddetme fikrini savundun anlamadım...