Şüpheleniyor insan dedik... Öyledir demedik... Savunmaya geçmene gerek yok... Fikir alışverişi yapıyoruz burada... Teklif yapılmaması başka şey, alternatiflerini araştırmak başka şey... Muslera'nın falan alternatiflerine bakılmıştır illa ki ama alınamamıştır diye tahmin ediyorum... As kaleci de karar vermesi ekstra zor bir mevki üstelik...
Ancak 29 yaşında kanat diye alıp yokluktan beke devşirdiğin vasat veya vasatın az üstü sağ bekine 16m teklif gelecek... Kulüp tarihindeki en yüksek 2. satış fiyatı bu rakam... Üstelik yabancı sınırı daralacak, gençlere yönlendirecek seni... Ama sen satmayı falan geçtim bak, "bir düşüneyim de o arada alternatiflerini araştırayım" demeyeceksin, sonra 3-4 ay geçecek aradan... Ondan sonra yaa bu 10 yabancı mevzusu da çok daralttı elimizi, şu sağ beke teklif vardı, u23 sağ bek alternatifleri bakayım diye yeni aklına gelecek... Seni suçlamak için söylemiyorum AMA inanılmaz bir şey bu... O kadar inanılmaz ki teklif olduğu bilgisini (senden bağımsız) sorgulatır diyorum... Yine de bilgi yanlış diyemiyorum çünkü evet bu yönetimden ben bu saçmalığı da beklerim... Ama yine de inanmakta güçlük çektiğimi belirtiyorum... Sana inanmak değil bu duruma inanmak... Babam getirse bu bilgiyi yine inanmakta güçlük çekerim çünkü...