Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Geçenlerde tolgahan forvet u23 den çıkabilir başkan tecrübeli istiyor dediği kısım sorloth. Singo out olup beklemiyor.

Singonun aktif 4 talibi var. 40 geldi doğru ama 55 istiyoruz. Bonuslarla gir takım 50 e çıktı. Singo pl yapar artık. Ona da ilk giden oyuncu gözüyle bakıyorum.

Şimdiden yazalım sonra bir dikiki diyen olmasın.n
Singo 50 gitsin adini tier 0 yapalim

Singo teklif ṣöyle birseydir: 5kira + 30 maca cikarsa 35+10 bonus

Yani kazik tekliftir kesin

Yakupla kaya gördüğüm en dallama yalancı herif olabilir. Bunlara kemiğini verip salan bir takım insanlar var bence

Yapay zeka Leao’da kronik pubis sakatligi var diyor. Ne diyorsunuz? Sakatsa tam bize uyar.

Sana sormak manasında yazmadım onu... Çok saçma diyorum işte... Hadi teklif yokken alternatifini düşüneyim demek aklına gelmiyor, o derece planlama yapmıyorsun... Bari artık iyi bir teklif gelince alternatifine bakmış olsalardı diyorum... Bu kadar aptallık saçmalık nasıl olabilir aklım almıyor...

Ha tabi bu derece saçmalık sana gelen Nisan'da Mayıs'da Sallai'ye baya doyurucu teklifler olduğu bilgisinden de şüphe ettiriyor insanı... İlle öyledir demiyorum çünkü bizim yönetim her türlü saçmalığı yapabilir., doğru ama az da olsa güvendiğim yönetim olsa derim mesela nisanda teklif gelen oyuncunun alternatifine bakmaya temmuz ortasında başlamazlar... demek öyle bir teklif yokmuş derim...
Hocam anlamadığınız nokta şu teklif senin için doyurucu kulüp için değil.

Yani bak yine yanlış konuşuyorsun. Musleranın gideceği belliyken son güne bırakılması, icardinin gideceği belliyken alternatiflere teklif yapılmaması bunlar farklı kulüp sanırm.

Ben de sana tamam teklif yok hocam diyeyim kapansın konu

30 verdiğin oyuncuyu 40 a göndereceklerini mi sanıyorsun hocam? 55 istiyor adam. Siz sonraki satıştan kar payını unutuyorsunuz

Performans veremediği ve sezonu ciddi oranda sakat geçirdiği ve sık sakatlandığına dair şüpheler olan durumda 30 verdiğin oyuncuyu 30'a bile satarsın... Hatta 25m + kayda değer bonuslara bile satabilirsin... Kar etmezsin ama ufukta görünen zarar etme riskini sıfırlarsın hiç değilse...

Kar payı da sonuçta sadece kar payı... O da baktım %10 imiş... 1m mu sorun yani?

bu takıma sol ayaklı çöpleri sakın aldırmayın. sol ayaklılar çöp oğlu çöptür. halısahada bile kaç tane sol ayaklı arkadaşınızı tanıyorsunuz? Penaltı bile atamaz bu ters ayaklı hilkat garibesi yeteneksizler
Sol ayaklılara bu nefret futbol bilgisinden değil, halı sahada yenilen çalımların birikmiş faizinden geliyor. 😂

50 nakit teklif var demedim. Bonuslarla bir kulüp 50 yi görüyor ama kiralama şartlı opsiyon. Bir kulüp 33 veriyor direkt.
Dedim kazik teklif diye. Bonusla 50 veren var deyince insanin bi gözu aciliyor ama oda imkansiz ṣartli kiraliktir

Zaniolodaki gibi 1 sene iyi kötu kullanip geri gönderirler+ maasi da bize kitlerler

33verene dursun özel jetle gönderir. Hala inanmiyorum böyle bir teklif olduguna

1 aydir baskan singo transferinden dolayi okana takik haberleri yapilmiyormu? Zarari kapatacak teklif geliyor ama dursun bey naz yapiyor. Kusura bakma kimse inanmaz bu habere

Abi duyumun da mantıklısi olsun.
Hem Singo yüzünden hocaya soğuk diyorsunuz hem de 40 teklif geldi ama 55 istiyoruz diyorsunuz. 40 milyon teklif geldiyse hocaya ne için soğuk?
Kusura bakmayın çok saçma.
Başkan hocaya singo özelinde soğuk değil ki? Singo ile soğukluk en tepeye çıktı.

Hoca geldiğinden beri çok fazla sağ sol bek aldırdı. Yine çok fazla kanat değiştirdi. Başkan buna kızıyor ısrarla istediği isimlere ok verdik gönderdik diyor.

Bu da angelino ve frankla başladı. Zaha ve ziyech ile yükseldi. Nelsson ile çıta çıktı singo ile artık zirve.

Singonun kötü oyuncu olduğunu düşünmüyor kimse. 3 lü oynayacağım diye singoyu aldırıyor bek kullanıyor bekte sakatlanıyor kopuş burası.

855.webp

Dedim kazik teklif diye. Bonusla 50 veren var deyince insanin bi gözu aciliyor ama oda imkansiz ṣartli kiraliktir

Zaniolodaki gibi 1 sene iyi kötu kullanip geri gönderirler+ maasi da bize kitlerler

33verene dursun özel jetle gönderir. Hala inanmiyorum böyle bir teklif olduguna

1 aydir baskan singo transferinden dolayi okana takik haberleri yapilmiyormu? Zarari kapatacak teklif geliyor ama dursun bey naz yapiyor. Kusura bakma kimse inanmaz bu habere
33 veren brighton.

Hocam anlamadığınız nokta şu teklif senin için doyurucu kulüp için değil.

Yani bak yine yanlış konuşuyorsun. Musleranın gideceği belliyken son güne bırakılması, icardinin gideceği belliyken alternatiflere teklif yapılmaması bunlar farklı kulüp sanırm.

Ben de sana tamam teklif yok hocam diyeyim kapansın konu

Şüpheleniyor insan dedik... Öyledir demedik... Savunmaya geçmene gerek yok... Fikir alışverişi yapıyoruz burada... Teklif yapılmaması başka şey, alternatiflerini araştırmak başka şey... Muslera'nın falan alternatiflerine bakılmıştır illa ki ama alınamamıştır diye tahmin ediyorum... As kaleci de karar vermesi ekstra zor bir mevki üstelik...

Ancak 29 yaşında kanat diye alıp yokluktan beke devşirdiğin vasat veya vasatın az üstü sağ bekine 16m teklif gelecek... Kulüp tarihindeki en yüksek 2. satış fiyatı bu rakam... Üstelik yabancı sınırı daralacak, gençlere yönlendirecek seni... Ama sen satmayı falan geçtim bak, "bir düşüneyim de o arada alternatiflerini araştırayım" demeyeceksin, sonra 3-4 ay geçecek aradan... Ondan sonra yaa bu 10 yabancı mevzusu da çok daralttı elimizi, şu sağ beke teklif vardı, u23 sağ bek alternatifleri bakayım diye yeni aklına gelecek... Seni suçlamak için söylemiyorum AMA inanılmaz bir şey bu... O kadar inanılmaz ki teklif olduğu bilgisini (senden bağımsız) sorgulatır diyorum... Yine de bilgi yanlış diyemiyorum çünkü evet bu yönetimden ben bu saçmalığı da beklerim... Ama yine de inanmakta güçlük çektiğimi belirtiyorum... Sana inanmak değil bu duruma inanmak... Babam getirse bu bilgiyi yine inanmakta güçlük çekerim çünkü...

Sonunda Dursun’un akil adam çıktığı bir plot twist’i hiç kimsenin akıl sağlığı kaldırmaz…

Başkan hocaya singo özelinde soğuk değil ki? Singo ile soğukluk en tepeye çıktı.

Hoca geldiğinden beri çok fazla sağ sol bek aldırdı. Yine çok fazla kanat değiştirdi. Başkan buna kızıyor ısrarla istediği isimlere ok verdik gönderdik diyor.

Bu da angelino ve frankla başladı. Zaha ve ziyech ile yükseldi. Nelsson ile çıta çıktı singo ile artık zirve.

Singonun kötü oyuncu olduğunu düşünmüyor kimse. 3 lü oynayacağım diye singoyu aldırıyor bek kullanıyor bekte sakatlanıyor kopuş burası.
Muhtemelen sen dahil çoğu duyumcu ve muhabir veya gazeteci vs vs Singo'dan dolayı soğuk dediniz veya dediler. Bu konu çok net defalarca yazıldı ve sadece Simgo'nun ismi zikredildi ki dediğin gibi olsa yine saçma. 33 milyon 40 milyon 50 milyon teklif geldiyse hocanın alnından öpmesi lazım

Şüpheleniyor insan dedik... Öyledir demedik... Savunmaya geçmene gerek yok... Fikir alışverişi yapıyoruz burada... Teklif yapılmaması başka şey, alternatiflerini araştırmak başka şey... Muslera'nın falan alternatiflerine bakılmıştır illa ki ama alınamamıştır diye tahmin ediyorum... As kaleci de karar vermesi ekstra zor bir mevki üstelik...

Ancak 29 yaşında kanat diye alıp yokluktan beke devşirdiğin vasat veya vasatın az üstü sağ bekine 16m teklif gelecek... Kulüp tarihindeki en yüksek 2. satış fiyatı bu rakam... Üstelik yabancı sınırı daralacak, gençlere yönlendirecek seni... Ama sen satmayı falan geçtim bak, "bir düşüneyim de o arada alternatiflerini araştırayım" demeyeceksin, sonra 3-4 ay geçecek aradan... Ondan sonra yaa bu 10 yabancı mevzusu da çok daralttı elimizi, şu sağ beke teklif vardı, u23 sağ bek alternatifleri bakayım diye yeni aklına gelecek... Seni suçlamak için söylemiyorum AMA inanılmaz bir şey bu... O kadar inanılmaz ki teklif olduğu bilgisini (senden bağımsız) sorgulatır diyorum... Yine de bilgi yanlış diyemiyorum çünkü evet bu yönetimden ben bu saçmalığı da beklerim... Ama yine de inanmakta güçlük çektiğimi belirtiyorum... Sana inanmak değil bu duruma inanmak... Babam getirse bu bilgiyi yine inanmakta güçlük çekerim çünkü...
Hocam bizim u23 havuzumuz geniş zaten. Oraya yerli de çekilebilir ki u23 ve yerli olacağını düşünüyorum ben hala sallai singo ikilisinden çıkacağımızı düşünüyorum.

Normalde singo dk da parlayıp epey yüksek rakam bekliyorduk ama oyuncunun sakatlanması işi bozdu. Sallai arkasına yerli veya sallai çıkış boey geliş + yerli fikr de vardı.

Ama temel konu yabancı sınırının gerçekten değişeceğine inanıyorlardı. Belki de cidden süreç bundan yavaş gitti. Hala yarın vedat yerli diyebilecek kapasitede hir tff var biliyorlar bunu.

E başkan kendi de açıkladı fırsat olayını. Oyuncu almadan satmak istemiyor. Fırsat bekliyor vs vs

Foruma ilk girdiğimde düşünülenin aksine değişim olacağını söylemiştim bunu ekşide de pek çok kez yazdım. Giden gelen sayısı baya olacak yine. Son günlerde bu değişimleri yapıyorux bu yüzden dediğin şeyleri yadırgamıyorum da. Bu düşünceden olabilir

Geri
Üst Alt