Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahah Yakupppppppppp
dortmundun sol stopere gitmişiz bonservissiz çözmeye çalışıyormuşuz anladığım kadarıyla sözleşmesi 2027’de bitiyor diye ama reddedilmiş para istiyorlarmış
Yalnız bebe şut çekiyorİzleyelim
Kessie + Sancho alSonrasında açılan kontenjanlarda bonservisli oyuncu olmasa bile boşta olan bu listeden birileri alınabilir. Hiç değilse diğer mevkilerde bir nebze rahatlarız.
Ekli dosyayı görüntüle 331591
Mümkünse 2'si birden olsa
Sallai yada Singo herhalde.
Doğruysa Başkana saygım arttı laaaLang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.
Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.
Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.
Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.
Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.
Can için sabah bir görüşme daha olacak.
Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.
Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.
Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.
Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.
Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.
Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.