Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Aldim duyuma göre (rüyamda bir zenci geldi)
Conrad Harder'i istiyoruz yedek ST için.

Hayırlı Olsun 🔥

1000246316.webp

Fb sün yenilince bizimkilere yine bir rahatlama gelmiştir Erzurum maçına kadar kimse gelmez

dortmundun sol stopere gitmişiz bonservissiz çözmeye çalışıyormuşuz anladığım kadarıyla sözleşmesi 2027’de bitiyor diye ama reddedilmiş para istiyorlarmış

Tertemiz topçu. Ayakları da çok iyi. Baya beğeniyorum Bensebaini'yi.

Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.

Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.

Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.

Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.

Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.

Can için sabah bir görüşme daha olacak.

Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.

Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.

Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.

Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.

Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.

Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.
Doğruysa Başkana saygım arttı laaa

Okan İSTİFAAAAA

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm bu herif paso bunu yapıyormuş ya.

sorsan takımı maça hazırlayan bir ekip var.

Ayrıca sanenin geceleri hayal ederek yaşadığı futbol bu.
Aralarında sadece 11 milyonluk maaş farkı var

Galatasaray ın yedek golcüsü en az sörloth ayarında olmalıdır, sallaiden çıkıp u23 sağ bek ile uygun rakama olacaksa sörloth yakışır

Geri
Üst Alt