Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Sörloth bence osimhen yerine gelmemeli, yanına gelmeli. Sörloth insanı katil edebilecek bir forvet profili. icardi'nin son dönem hareketsizliği koşturmamasını alın 100 ile carpın ortaya sörloth çıkar atl taraftarı bu yüzden geçen sene kanser oldular bazı maçlarda 10 kalori bile harcamıyor şaka yapmıyorum 10 kalori harcamadan maçı tamamlayabiliyor, götür ayağına bir şeyler yapsın forveti o adam. Bu sefer ileri hatta yunus tek başına oraya buraya koşmaktan helak olur sanırım, bambaşka bir oyun örgümüz olsa kabul ederdim. Osimhen gidecekse darvin nunez ya da ona benzer bir adam gelmeli alvarez de olur mesala.

Hic mi Norvec milli macibizlemediniz son dunya kupasinda? Sorloth vatan haini ilan edildi. Ne hizi kaldi ne sprinti. Bitmis gitmis.

Sara +20 milyona balogun

Kiralık camavinga

Leao ya da Abde

U23 sagbek tobias

Sadece sara ve sallai gidisi ile 3 yabanci açılıyor yav

• Eksik Metrik: Batrakov'un 90 dakika başına başarılı çalım istatistikleri, bu oyuncularla kıyaslandığında en alt yüzdelik dilimlerde yer alır. Baskıdan sıyrılacak dar alan becerisine sahip olsa da, topu 30 metre ileri taşıyarak takımı tek başına atağa kaldırma eğilimi yoktur. tam bizlik topçu al ver...

• Eksik Metrik: Batrakov'un 90 dakika başına başarılı çalım istatistikleri, bu oyuncularla kıyaslandığında en alt yüzdelik dilimlerde yer alır. Baskıdan sıyrılacak dar alan becerisine sahip olsa da, topu 30 metre ileri taşıyarak takımı tek başına atağa kaldırma eğilimi yoktur. tam bizlik topçu al ver...
Sneijder de çalım atmiyodu

O da mı çöp

Sörloth'u serdar dursun yaptı yine forum, dalga mı geçiyorsunuz. Ligin dumanını atar da bize lazım değil, bize yedekte bekleyecek u23 forvet lazım

Torreira Sara ve Sallai acil değişmeli

Ayağının dışıyla atması gerekirdi. Cesaret edememiş. Ben bu pozisyonu normal görüyorum. Ayrıca Sane'nin lakayıt ve laubali hareketlerini, top kayıplarını temize çıkartmaz bu pozisyon. Torreira atsa da %60 ihtimalle kaybederdi o topu Sane.

Ayağının dışıyla atması gerekirdi. Cesaret edememiş. Ben bu pozisyonu normal görüyorum. Ayrıca Sane'nin lakayıt ve laubali hareketlerini, top kayıplarını temize çıkartmaz bu pozisyon. Torreira atsa da %60 ihtimalle kaybederdi o topu Sane.
Sane hep laubali

Stili o

Geri
Üst Alt