Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
6175e19f45d2a0a10418e6e7.jpg
forumu mu büyülüyor sergen, ahbab

O verdiği katkıyı ayrı kaptanlığını ayrı sevsinler..
Senin anlayacağın dilden anlatayım Sergen o zaman,
Tuttuğun takıma şerefsiz diyen adama da onu savunan adama da merkür ve jüpiter en edepli şekilde monte olsun..
Sapla samanı karıştırma artık.. Git gök cisimleriyle ilgilen ve daha fazla saçmalama..
Senin seviyene inmeye gerek bile yok

İşin içine kattığın astroloji zirvasi senin luzumsuzlugun ve de basitliğin

Kereme koyayım ayrica Galatasaraya bisey olmasın

Formayı giyerken verdiği hücum katkısı ve formayı giyerken yaptığı kaptanliktan söz ettik

Geçmiş zaman yani adı üstünde

Zeka kırıntısı ekle önce beynine,ondan sonra cevap ver

Hakan ligde iyi aslında milli takimda kötü oynuyor millet o yüzden istemiyor heralde gamsız yapisida var biraz

Midem bulandi su donemden ve yonetimden artik valla...

sergen bokunu çıkardın artık keremi övme noktası son noktaydı üyeler rahatsız raporlar yağıyor Jüpiter seni kurtarmayacak gibi
Ya 1 aydır cezaliyim zaten

Daha dün açıldı cezam

Sürekli ceza alıyorum transfer olsun diye,bak istersen alper abiye attığım mesajlara sürekli ceza ver totem yapacağım diye mesaj attım kaç kere

Forumda 8 ay yokum zaten senede

Eylülden sonra ihrac ettireceğim kendimi

Evliyim baba olacağım,burda ona buna laf yetiştirecek degilim

Kavga falan yok

Transfer nöbetinde benim 1 ay bilerek transfer olsun diye ceza almam bile görülmüş şey değil hiçbir vakit

Forumda ortalama 7 ay yokum 4 senedir

Bu da son 1 ayim zaten

Sonra jupiter arzulayan varsa jupiter tatmin edebilir kendilerini

Ya 1 aydır cezaliyim zaten

Daha dün açıldı cezam

Sürekli ceza alıyorum transfer olsun diye,bak istersen alper abiye attığım mesajlara sürekli ceza ver totem yapacağım diye mesaj attım kaç kere

Forumda 8 ay yokum zaten senede

Eylülden sonra ihrac ettireceğim kendimi

Evliyim baba olacağım,burda ona buna laf yetiştirecek degilim
ee yani ihraç olana kadar milletin sinir uçları ilemi oynayım diyorsun kerem övmek nedir fol yok yumurta yok. ceza işi kendi kararın kafana göre alıyorsun çocuk oyuncağına çevirdin inş fake hesabınla filan devam etmiyorsundur. eylüle kalma bence.

Geri
Üst Alt