Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
uzun bi sure bizimle adi gecen benfica’nin forveti ivanovic’i lens almis. bugun psg’ye koyduklari kupa finalinde ilk 11 oynatmislar direkt.

bu lens bos adam almaz.

1 Senedir bonservisli transfer yapmamak ne demek ulan hain dursun paralari naptin hesap ver

Böylesi bir geceyi furkan korkmaza gıcık olarak bitirmek çok acı

Son 19 günüm

Haberleri çok ciddiye almamak gerek fakat ciddi revizyon şart kadroda, umarım Lemina, Torreira, Sara, Sallai, Barış ve Sane gider.

6 ya satip, 6+x milyona bir 6 No kiralayalim. Sallai kalsin, onun yerine Singo 30+5e giderse, oraya 11-12 milyona U23 Kumbedi cekip, hem 1 kontenjan acmis oluruz ve geri kalan parayi 10 No/Sol Acik/yedek Forvete ekleyebilkriz.

Senle konuşurken kaynadı ortalık

Savunma da yoktu aslinda,o döneme dair duygu yoğunluğu ki,erden timur transferlerini bile yad ettik

Icardi-Hainoglu birlikteliğinden sonra bisey görmedik açıkçası ikili bi oyun olarak

Ben her ay 10.000 kayme gömüyorum storea,ihtiyacı olanlara dağıtıyorum hayrına

Jupiter kazandırmıyor bana paraları,4.dukkani acıyorum Kuşadası'nda,orda da Galatasaray bayrağı olacak
Bize gelip taraftarlık ogretmesin kimse
Millet kaffayı yemiş sergenim salla gitsin, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin burada büyüdük hepimiz olgunlaştık yaşlandık.
Yaşayarak gördük hepsini.
Bildiğin doğrulardan vazgeçme asla.

Leminanın takımda kalmasını özellikle isteyen isim Osimhen bu arada. Lemina ben ayrılmak istiyorum demediği sürece gönderilmez.

Geri
Üst Alt