Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.275
- 92.755
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmut Uslu'durSon birkaç gündür bu haberler çok çıktı. Birileri fonluyor bu hesapları
Bunlar da tarladaki ırgatlar o zaman Hahahha tarla süren tescillilerMahmut Uslu'dur![]()
Hayır.@Mustafa Yiğit Bu Lesley gönderilme konusu konuşuluyor mu hiç
Sezon başından beri var am tr istemiyordu oyuncu en son. Çok isterim keşke gelse burada double double yapar çok rahat.Rashfordu soralım direkt bence @Mustafa Yiğit
Abi geçen sena mi ne bu kolo muani ile devre arası gündeme gelmişti sanırımSezon başından beri var am tr istemiyordu oyuncu en son. Çok isterim keşke gelse burada double double yapar çok rahat.
Umudumuz camavinga hadi be
Aktif bir bilgim yok konu ile alakalı.Abi geçen sena mi ne bu kolo muani ile devre arası gündeme gelmişti sanırım
Hatta 2025 olmalı sane ve rashforddan biri donem sonu düşünülmüş
Sane ya da rashford Galatasarayla imzalayabiliri ilk nevzat dedi hatta ocak 2025te
Şu anda da gündemde diyenler olmuş ve Türkiye mevzusu değişebilir diye korkmuş bazı fbliler diyeyim sen anla
Cidden düşünülyomus
O şu an boşta kulübü yok ki onun. O videoda bahsedilen Camavinga bence ama imkansız gelmesi.Bana Fabinho gibi geliyorStoper de oynar, sağ bek de oynar falan filan Okan’ın hayallerini süsleyecek adam tam.
O lafı bizim kulüp için diyor diye anladım ben. Birinin sözleşmesinden çıkıp yerine birini alacağız gibi.O şu an boşta kulübü yok ki onun.