Transfer Nöbeti #10

Dursun Özbek bu transfer konulardan bıkmış duruma gelmiş. O yüzden 3 oyuncu transfer edip transfer dönemini öyle kapatmak istiyor.

• Batrakov
• Kanat
• Yedek forvet ama u23 olmayan (Okan Buruk u23 istiyor)

(Serhan Türk)
Bitane oyuncudan çıkıp yedek forvette kaliteli bir isme okeyim kanadada langıdı falan değil baba isim isterim zaten 10 no belrisizlşkte

Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)

Süper amator ligi takımı gibiyiz
Ben buna inanmıyorum ya çok saçma muhabbetler.

Kimseyi alamıyorlar işte, herkes fahiş bedeller istiyor artık, köşeye sıkıştığımızın farkında. Böyle olacağı da belliydi.

Geçenlerde Twitter Ses Odası'nda Tsli gazeteciler de vardı.Ts Haji Wright'ı alacakmış Scout ekipleri onaylamış ama Salah istemeyebilir diye Nunez'i almak istemişler.Haji Wright'ı biz de alabiliriz..

Bizi içeriden oymalarına izin veriliyor zaten Osi transferi de tamamen ballı oldukları için gerçekleşti. Çok ciddi yönetim zaafiyeti var ve bunu bilmelerine rağmen neredeyse aynı ekiple yeni yönetim kuruldu, yazık.
Aday cikmamasi basli basina rezillikti, kazanmayacagini bilse bile birileri cikip en azindan muhalefet taradini dillendirmeliydi.

Yok kusturduler, yok bilmemne. Galatasarayli da demem onlara , cesaretleri ve verdikleri deger bu kadarmis. Su rahatlikta, rakibi olmayan modda gorduk bu yonetimin surec yurutusunu...

Konusmak , elestirmek en kolayi , elini tasin altina koymaya gelince sus pus kalan herkes elestiriye aciktir. Ileride "neredeydiniz" derler adama.

Haziran ayında salak gibi Eylül’ü bekleyeceğine Sanchez, İcardi , Torreira , Lemina , Singo , Sara kadrosunu elinden çıkarsaydın, şuan çok daha düşük bir maaşla taş gibi kadro kurardın. Ama çapsızlık

Yav gidin martinelliyi ikna edin veya eze falan alın gelin gına geldi

25lik rus 32'ye çıktı belli oradan da bir cacık çıkmayacak oyalıyorlar. maaşları da belki ödeyemiyorlar ben anlamadım bir şey. kayyım atansa belki biraz transfer görürdük

Ben buna inanmıyorum ya çok saçma muhabbetler.

Kimseyi alamıyorlar işte, herkes fahiş bedeller istiyor artık, köşeye sıkıştığımızın farkında. Böyle olacağı da belliydi.
X'te muhabirler hep bu hikayeyi konusuyor, Baskan baska birsey, hoca baska birsey istiyor diye.

Bunlar bir karar veremiyormus. Bana da sacma geliyor yani tam amator takiminda olacak seyler, ama olmaz da diyemiyorum konu Dursun olunca.

Conrad Harder falan bizim u19'da oynar
saçma sapan adamlar alıp durmayın 5 maç ilk 11 çıkamaz o velet

Geçenlerde Twitter Ses Odası'nda Tsli gazeteciler de vardı.Ts Haji Wright'ı alacakmış Scout ekipleri onaylamış ama Salah istemeyebilir diye Nunez'i almak istemişler.Haji Wright'ı biz de alabiliriz..
Antalyada oynamis olandi di mi o, epl ye cikan takimlardaydi galiba.

Yasi kacti onun heis?

Geri
Üst Alt