Transfer Nöbeti #10

dursun öyle bir adam ki galatasaray'in ihtiyaçlarını bir kenara koyup, nobel barış ödülünü alabilmek icin batrakov-mudryk transferi yapar

haluk dursundan haber alamadıgı icin ne kadar olumsuz var basıyor haaha

bu adam yönetımle arası bozulunca direk düsman oluyor
Aynen Haluk olumsuz basıyor. Halbuki Fabrizio'ya göre Haaland'ı bitirdik, her gün dış basından bi oyuncu bitti haberi geliyor tüm suçlu Haluk :D

Aynen Haluk olumsuz basıyor. Halbuki Fabrizio'ya göre Haaland'ı bitirdik, her gün dış basından bi oyuncu bitti haberi geliyor tüm suçlu Haluk :D
sus dostum

gectigimiz 4 dönemde nıye dursuncuydu cok mu iyi trans yaptık

Barcelona isteseydi 30 verip alabilirdi , Rashford'a kim verecek 40 Milyon ya enayimiyiz?

Suan max 25 ederi var yaşını da hesap edersek.

Sorun 25 vermek değil,kendisi net 15 ister en az o yüzden traş.

Zaten Romano daha bu sabah dedi Türkiye'yi istemiyor diye.

Boşuna ismi konuşuluyor..
Barça 12-13 net maaş vermek istemediği için gordon'ı aldı millette salak lan bu Barcelona 30'a rashford varken adamlar gitti 80 gordon'a verdiler dedi. Osi Arsenal muhabbeti varken bir kaç Arsenal taraftarının yorumuna göz attim adamlar imkansız o maaşı vermemiz deli miyiz biz diyorlardı. Son pl şampiyonu şl finalisti takımın taraftarı bunu söylüyor bizim millette ona 5-10 ver al gel muhasebeci miyiz biz diyor.

rashford-elastico-jnevesera.gif
Rashford_nutmeg.gif

Bu kolpacanın artık yasaklanması lazım grealish falan diyor iyice şirazesi kaydı.

Batrakov olayi avcunu acip "hani bana hani bana" cilar pozisyonuna gelmis gibi

Son anda, bir anda menajer ya da bir anda zam istediler gibi demecler de cikar

Tudor a yapilan basin toplantisi gibi bir basin toplantisi lazim (yonetime)

Geri
Üst Alt