- 1 Ağustos 2014
- 63.874
- 75.092
- 4.338
Burhan denen herif ulan hic utanman yok mu senin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Haluk olumsuz basıyor. Halbuki Fabrizio'ya göre Haaland'ı bitirdik, her gün dış basından bi oyuncu bitti haberi geliyor tüm suçlu Halukhaluk dursundan haber alamadıgı icin ne kadar olumsuz var basıyor haaha
bu adam yönetımle arası bozulunca direk düsman oluyor
Akşam pazarı 5 e 10 a alacağını sanıyordu herif. 77 yaşına gelmiş. Avrupa’da bu yaşlarda ehliyet alınıyor. Fazla değer veriyoruz fazlaArda Guler bile 28e gitti Reale 32 nedir abi 20-25 neyine yetmiyordu
sus dostumAynen Haluk olumsuz basıyor. Halbuki Fabrizio'ya göre Haaland'ı bitirdik, her gün dış basından bi oyuncu bitti haberi geliyor tüm suçlu Haluk![]()
Barça 12-13 net maaş vermek istemediği için gordon'ı aldı millette salak lan bu Barcelona 30'a rashford varken adamlar gitti 80 gordon'a verdiler dedi. Osi Arsenal muhabbeti varken bir kaç Arsenal taraftarının yorumuna göz attim adamlar imkansız o maaşı vermemiz deli miyiz biz diyorlardı. Son pl şampiyonu şl finalisti takımın taraftarı bunu söylüyor bizim millette ona 5-10 ver al gel muhasebeci miyiz biz diyor.Barcelona isteseydi 30 verip alabilirdi , Rashford'a kim verecek 40 Milyon ya enayimiyiz?
Suan max 25 ederi var yaşını da hesap edersek.
Sorun 25 vermek değil,kendisi net 15 ister en az o yüzden traş.
Zaten Romano daha bu sabah dedi Türkiye'yi istemiyor diye.
Boşuna ismi konuşuluyor..
Kitle müsait rengim. Geçmişi çabuk unutuyorlar. Adam hala pişkin pişkin haber giriyorBurhan denen herif ulan hic utanman yok mu senin
Burdan dumduz auta ciktigi pozisyonlar da var ama
#nocommentBurdan dumduz auta ciktigi pozisyonlar da var ama![]()
Raporlarınla özel olarak ilgilenecem.dur spam atayim da kelle gitsin![]()
Daha iyisine baktık. Öyle demeOlm madem Lang alacaktınız bari ilk ay indirseydiniz sizin ben kafanıza sokayım ya yönetim olarak..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raporlarınla özel olarak ilgilenecem.

dursun bunu bildiğinden geçen hafta kaçtı basın toplantısından.Tudor a yapilan basin toplantisi gibi bir basin toplantisi lazim (yonetime)