Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.938
- 7.855
- 843
burhan keşke içeri atsalar lan seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mi dedim son 15 güne kendilerini sıkıştırıp sonra köşeye sıkışıp adamlara şu maçta oynamayacak diye rest çekemeyecek duruma getirmelerini kendilerini. Her şeyi çok bilen sayın başkanımız ayarlasın kendini. Sonuçta maça çıkarsa sakatlık ihtimali her zaman var.böyle beddua mı olur doğru düzgün adam alamayacaklar en azından alabilecekleri biride sakatlansın demek .Dursun nefretim çok ama Galatasaray sevgim daha çok
Şimdi gönder bakalım gönderebiliyorsan başta singo kimse o maaşları vermez. Kariyerinin başında olan adamlar bile kapıyı 4-5ten açıyor hala akillanmadik.Barça bir kere sapıttı de jonga acayip para verdikleri dönem yoğurdu üfleyerek yiyor işte kulüp böyle yönetilir. Ders alıyorlar. Diyorum ya Suudi olduk diye yalan değil
Yalandan iki tırışka oyuncuyla transfer döneminin kapandığını görünce Galatasaray taraftarı;
Kimi takip edelim?Heriflere etkileşim verip bir de kolpaci diye kiziyorsunuz. GÜLÜNÇ