Transfer Nöbeti #10

böyle beddua mı olur doğru düzgün adam alamayacaklar en azından alabilecekleri biride sakatlansın demek .Dursun nefretim çok ama Galatasaray sevgim daha çok
Ben mi dedim son 15 güne kendilerini sıkıştırıp sonra köşeye sıkışıp adamlara şu maçta oynamayacak diye rest çekemeyecek duruma getirmelerini kendilerini. Her şeyi çok bilen sayın başkanımız ayarlasın kendini. Sonuçta maça çıkarsa sakatlık ihtimali her zaman var.

3 eylül'e kadar Galatasaray taraftarı

1786969274063.webp

Barça bir kere sapıttı de jonga acayip para verdikleri dönem yoğurdu üfleyerek yiyor işte kulüp böyle yönetilir. Ders alıyorlar. Diyorum ya Suudi olduk diye yalan değil
Şimdi gönder bakalım gönderebiliyorsan başta singo kimse o maaşları vermez. Kariyerinin başında olan adamlar bile kapıyı 4-5ten açıyor hala akillanmadik.

Bence bize 2 forvet lazım daha.

Sonuçta 3 kulvarda oynayacaksın ve en önemlisi Osimhen sakatlığa meyilli bir oyuncu maalesef.

Ne kadar koşmasa etmese de 19 gole direkt etkisi olan Icardi eksildi hücum hattından. Bunu sırf eldeki adamlarla asla kompanse edemeyiz, tek bir (yedek) forvetle de asla kompanse edemeyiz zaten.

Gol atan oyuncu sayısı azaldı takımda. Orta sahada da gol atan adam çok az. Torreira ve Sara toplamda 10 gole ulaşırsa öp başının üstüne koy.

Galatasaray transfer komitesi şu an transfer toplantısında. Toplantı sonrası aksiyon alınacak.

yeteeeerrr

Rashford açık ara en ihtiyacımız olan tipte ve camianın üzerindeki tüm ölü toprağını alacak bir transfer olur ama MANU zora ki kapıya koymazsa 12.5 net alan adamı para ile dahi ikna edemeyiz haliyle çok mantıklı gelmiyor. Tek husus MANU adamı zorla göndermek isteyip bize bonservis kolaylığı sağlayacak, biz de oyuncuya uzun süreli 15-16 maaşlı kontrat önereceğiz.
Başka talibi olup alacağını düşünmüyorum. Barça serüveni fena değildi ama o seviyede artık o maaşları Rashford'a uygun görmedikleri için taliplisi çıkmadı. Bize çok uygun.

şimdi leao oluyor mu olmuyor mu? her kafadan farklı bir ses çıkıyor duyumcusu muhabiri taraftarı herkes bir yorum yapıyor kimi izleyecez şaşırdık

Aynı isimlerin etrafında dönüp dolaşıyorlar bir de utanmadan toplantı yapıyorlar

Geri
Üst Alt