Transfer Nöbeti #10

128 futbolcuya ilgi kağıdı verip 127 tane red yedik. Ugwuçhunun ne kadar kötü topçu olduğunu buradan hesap edin. Adamlar tekte vermişler bize.

transfer toplantisi dendikce aklimdan sadece masada simdi ne guzel mini pizzalar, sakalli kanepeler vardir diye geciyor. dursunum bu islerde cimrilik etmiyordur.

Hacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.

Bitme aşamasında yaz diyorsanız sadece biteni yazayım.

Batrakov bitti mesela. Olumsuzluk yok kim ne derse desin. Salı günü getirilmesi planlanıyordu en son bilgim bu yönde yarın için uçak bilgisi düşer. Hadi en geç çarşambaya sarkar diyelim ama oyuncu artık bizim. Protokol imzalandı.

Mesela teklif yapılan 3-4 isim var söylesem şaşırsın ama burada teklif yapıldı deyince illa alacağız gibi bir hava oluşuyor. Savinho da listemizde mesela. Birkaç gün sonra başlarlar kanata Savinho düşünülüyor diye.
Bu kulüp hocasını bile 3-4 defa ters köşeye yatırdı, duyumlarla ilgili bir sorunum yok hocam.

5 dakika içinde birbirine zıt açıklamalar yapınca dalgaya vurdun artık sandım.

cumaya kadar 7 tane kap mi

Hacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.

Batrakov bitti mesela. Olumsuzluk yok kim ne derse desin. Salı günü getirilmesi planlanıyordu en son bilgim bu yönde yarın için uçak bilgisi düşer. Hadi en geç çarşambaya sarkar diyelim ama oyuncu artık bizim. Protokol imzalandı.

Mesela teklif yapılan 3-4 isim var söylesem şaşırsın ama burada teklif yapıldı deyince illa alacağız gibi bir hava oluşuyor. Savinho da listemizde mesela. Birkaç gün sonra başlarlar kanata Savinho düşünülüyor diye.
Hacım duyumcusun sen gazteci değil yav. İşler ters sönmeye başladı haa: bct gibi gaztececiler duyumcu, a bunun gibi duyumcular da gazteci pozu veriyor. Ulan yönetim ulan yönetim…

HERE WE GO

GELECEK VE GİDECEKLER YÜKLENİYOR
Demin kulağıma olumsuz haberler geliyor diyorsun şimdi böyle diyorsun. Reyiz bu havalarda alkole fazla abanma ben bir kere b.kunu çıkarttım en son kendimi tokatlıyormuşum. Alkol ve sıcak çok tehlikeli ikili Allah korusun.

R.tas takiliyoz sana ama o kadar beceriksiz bir yonetim ordusu var ki sen zurnanin son deligisin Dursun bey kendi bile net bilmiyor kimi alabilecegini..
Gecen Mate Sarr dedin iyi hatirliyorum bugun Burhan nerden gorduyse yazmis aynisini..
Bu yaz icin muhabirler duyumcular hepsini pas gecmek lazim tarihi bir rezaletle karsi karsiyayiz ..
Nacizane onerim bence bunlar varken kesin konusup kendini topun agzina atmaman..
Tier 1 yaptigimiz tolgahan bile patir patir scti bu yaz

Geri
Üst Alt