Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.194
- 9.654
- 2.538
Leaoooooooooo da bize gelir heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kulüp hocasını bile 3-4 defa ters köşeye yatırdı, duyumlarla ilgili bir sorunum yok hocam.Hacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.
Bitme aşamasında yaz diyorsanız sadece biteni yazayım.
Batrakov bitti mesela. Olumsuzluk yok kim ne derse desin. Salı günü getirilmesi planlanıyordu en son bilgim bu yönde yarın için uçak bilgisi düşer. Hadi en geç çarşambaya sarkar diyelim ama oyuncu artık bizim. Protokol imzalandı.
Mesela teklif yapılan 3-4 isim var söylesem şaşırsın ama burada teklif yapıldı deyince illa alacağız gibi bir hava oluşuyor. Savinho da listemizde mesela. Birkaç gün sonra başlarlar kanata Savinho düşünülüyor diye.
biraz SABIRHangi futbolcu için bir gizli mesaj bu?
Leao’nun yerine bunu alıyorlar gibi, bizde mi girsek
Edit: pahalıymış baya
Hacım duyumcusun sen gazteci değil yav. İşler ters sönmeye başladı haa: bct gibi gaztececiler duyumcu, a bunun gibi duyumcular da gazteci pozu veriyor. Ulan yönetim ulan yönetim…Hacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.
Batrakov bitti mesela. Olumsuzluk yok kim ne derse desin. Salı günü getirilmesi planlanıyordu en son bilgim bu yönde yarın için uçak bilgisi düşer. Hadi en geç çarşambaya sarkar diyelim ama oyuncu artık bizim. Protokol imzalandı.
Mesela teklif yapılan 3-4 isim var söylesem şaşırsın ama burada teklif yapıldı deyince illa alacağız gibi bir hava oluşuyor. Savinho da listemizde mesela. Birkaç gün sonra başlarlar kanata Savinho düşünülüyor diye.
Transfer tahtası son gün açılan Kayserispor aurası verdicumaya kadar 7 tane kap mi
Demin kulağıma olumsuz haberler geliyor diyorsun şimdi böyle diyorsun. Reyiz bu havalarda alkole fazla abanma ben bir kere b.kunu çıkarttım en son kendimi tokatlıyormuşum. Alkol ve sıcak çok tehlikeli ikili Allah korusun.HERE WE GO
GELECEK VE GİDECEKLER YÜKLENİYOR
8 hatta 9 tane olabilir viası belli tarihi belli!!!cumaya kadar 7 tane kap mi
15 + Ahmet Kutucu üst kullanım hakkına almamız lazım şu an. Maaştan kurtaracağız.leao gelecekse rahat rahat kiralarız bile
Hacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.
Olumsuz haberi açıkla bence kral herkes onu öğrensinHERE WE GO
GELECEK VE GİDECEKLER YÜKLENİYOR