Transfer Nöbeti #10

Demin kulağıma olumsuz haberler geliyor diyorsun şimdi böyle diyorsun. Reyiz bu havalarda alkole fazla abanma ben bir kere b.kunu çıkarttım en son kendimi tokatlıyormuşum. Alkol ve sıcak çok tehlikeli ikili Allah korusun.
Ben her gün içiyom bişi olmuyo

Bu kulüp hocasını bile 3-4 defa ters köşeye yatırdı, duyumlarla ilgili bir sorunum yok hocam.

5 dakika içinde birbirine zıt açıklamalar yapınca dalgaya vurdun artık sandım.
Canımız sıkılıyor arada işte.

Bu yıl gerçekten sıkıldık yani ben de takip ediyorum doğal olarak birçok insanı ama herkesi ters köşe yaptılar. Açık açık deseler ki bütçemiz bu, şu sorunumuz var hepimiz anlarız ama iş biraz alay etmeye gitti.

Ne alaka mesela u23 kovalarken bir anda biri ortaya atıyor bir şey hakkı oraya mı kullansak diyoruz.
Süperstar kovalayıp olmayınca u23 koyalım oraya diyoruz.

Bu kulüp artık bir sportif direktör olayına geçmeli. Tek bir baş tek bir sistem. Buna göre ilerlememiz lazım.

Bu yıl böyle seneye ayrı devre arası ayrı. Mesela neden sızıyor isimler. 100 200 farklı adam biliyor listeleri.

Burhanin giriliş kolpasi daha mantıklı bir kolpaydi

Savinho icin 80 milyon pound istenmiyor mu teklif yapsak ne oluyor, o zaman gitsinler Mbappe icin teklif yapsinlar maksat teklif yapmaksa.

Ne bicim "bilgi" bu?

Oyuncuya 80 milyon pound falan istenmiyor.

65 isteniyor Tottenham vermiyor. Biz de zaten almak için değil kiralık için yokladık ta mayısta.

Geri
Üst Alt