Transfer Nöbeti #10

Hakandan tiksinen biri olarak gelmesini isterim ama yabancı bi oyuncu gibi full profesyonel olarak bakılacak

Kaptanlık papazlık gibi zırvalıklara girmeyecek sadece top oynayacak
Mevcut durumda o kadar değerli hale geldi ki. Oguchukwu falan oynayacak yoksa Allah muhafaza. Hakan'ı ben de sevmem ama kendisi şampiyonluk hamlesi olur direkt.

Ne varsa eskilerde var yıllar sonra yaptı gene şovunu reis 😍

1786980430167.webp

Yapan yapıyor yaw

Fb greenwoodu 3 yıl bjk orkunu 5 yıl vadeyle aldı en çabuk aklıma gelen

Çoğu transfer böyle yapılıyor hatta 2-3 yıldan az vadeli transfer sanmıyorum ki fazla olsun
Greenwood problem ve kimsenin istemedigi adam olmasi, bjk de benfica ile iliskisi mi denir bilmem. Ama bence onlar ellerindeki son kozlari oynuyor zaten.

Bu kadar gelir icerisinde hesap kitap yapamayip odemeleri otelemek bana bir yerde yanlis geliyor ne bileyim. Her ne kadar osi parasinin tamami odenmis olsa bile 375 M euro aciklanan gelirin dokumunu asiri merak ediyorum. Nakitsiz/az nakitli kalmis olmak enteresan geliyor bana.

Sezon aciliyor, ne zamandan itibaren maaslar odenmeye baslayacak tam bilmem ama onlarda geliyordur muhakkak o hesapta.

Orhan Uluca'yı severim de bu oyuncu analizi işinde kimseye güvenmemek lazım. Portekiz'den aldığımız bı bebe vardı Asuncao mu ne onu beğenmişti mesela. İlk maçına çıktığında anlaşılır ne olduğu.

tabi ki öyle abi sadece birkaç fikir edinmek için makul. hiç tanımadığımız bir futbolcunun en azından fiziksel özellikleriyle falan bir resim oluşturabilir.

yoksa bir futbolcuyu gerçekten tanımak öyle son 5 maçını izlemekle falan olacak işler değil.

Batrakov hayırlı olsun bana iyi gibi geldi videolardan.1 forvet yedeği, 1 kanat alıp kapatırız

Free Bruno Fernandes almışız. PSG'liler bizim yerimize analiz etmiş.
1786980718533.webp

Aleksey Batrakov yani günah keçisi.. bu kadar istenmeyen bir adam var mıydı ben hatırlamıyorum)

55 kg Mora gündem olur, kilosu konuşulmaz.. 65 kg Batrakov "bir omuz yer yerinden kalkamaz" denir :D
"Tutmazsa Jorge Mendes hemen satar bir yere" denir.. ıkına sıkına bir yaz boyu kimseye kakalayamadılar 50m'e ne hikmetse..

"Elimizde patlayacak Batrakov, zarar edeceğiz" denir.. Rus liginde yabancı limitleri düştüğünden haberdar değil kimse tabiki)) oldu da bekleneni vermedi aldıgın paraya davul zurnayla satarsın Rusya'ya.

Vay be uzun zaman sonra kafası yukarda oynayan top almaktan korkmayan billurlu orta saha izleyeceğiz he

Geri
Üst Alt