- 26 Ocak 2021
- 41.749
- 41.058
- 3.078
Bruno 32 yasina girecen kupan yok bu senede olmayacak iken 4 senede 21+4 milyon başina konan talih degilde ney bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de romanin teyzesini alcam en sonunda amaRoma Mora’yı, sonra Fofana’yı alacakmış. Biz de Romano’dan gelişmeleri alıyoruz
Enayi gs para dağıtıyor daha nolsunBruno 32 yasina girecen kupan yok bu senede olmayacak iken 4 senede 21+4 milyon başina konan talih degilde ney bu arada
ne zaman post paylaşsan onu izliyorsun kanks yaw.Ben Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izleyip geldim.Gelişmeler var mıdır diye diğer sayfalara 1 bakayım yav![]()
Bernardonun posası çıkmış çöp diyenlerin yorumları kaale ciddiye alınıyor Caferim, bizi ciddiye almıyorlarÖnümüzdeki yaz batrakov yamal takasında üste kaç para isteyeceğimizi konuşacağız
Via gökhan aytepe
Bruno olsam net kabul ederim yav united dan bu senede bir sey olmaz yine kadrolari tırtEnayi gs para dağıtıyor daha nolsun
Bazı durumlarda dediğine katılırım ama bazı durumlarda gayet genelleme yapılır. Sen PL yada üst düzey ligler tarafından takip edilen genç yaşlı oyuncu TR'ye getiremezsin yada yüksek maaşla getirirsin. Manzambi, Kees Smith vb. oyuncuları TR'ye getirmen bana göre imkansız. Danois vb. topçular bu klasmana bana göre de girmez o ayrı. Ciddi yükselişte olan ve 5 büyük ligde oynayan u23 oyuncular için TR'ye gelmez genellemesi bence mümkün.spesifik bir oyuncu bir takıma ya da bir ülkeye sıcak bakmayabilir bu mümkün
ama oyuncu piyasasında genelleme yaparak trye 23 yaş aldı getiremiyorum demek düpedüz yalan
çalışmıyorlar, oyuncu takibi, erken davranma, ikna kabiliyeti, oyuncu geliştirme filan olmayınca ancak yüksek yaş yüksek maaş ile adam ikna eden bir ekip var
onlar da böyle yalanlar söylüyorlar
Aylarca posa muhabbeti yapıldı cidden ya, çoğu kişinin kendi fikri yok mlsf. Twitterdaki mallar ne yazarsa onun peşinden gidiliyor geneldeBernardonun posası çıkmış çöp diyenlerin yorumları kaale ciddiye alınıyor Caferim, bizi ciddiye almıyorlar