Transfer Nöbeti #10

Oyuncunun geleceğinden değil de, Bruno gibi oyuncular gitmek istediğinde gider abi. Yarın Osimhen gitmek istiyorum dese, dağ olsan duramazsın oyuncunun önünde. Kulüpten ziyade oyuncunun gitmek istemesi önemli bu seviyede oyuncuların transferi için. Ancak Bruno neden ayrılmak istesin mevcut kulübünden? CL'ye katılmışlar, sezonun oyuncusu olmuş, maaşı da gayet yüksek. Mantıklı tek bir dayanağı yok bu işin.

bir günde üc tane 10 numara cektik

Bruno Fernandes için Bosman haberleri daha çıkmadı mı yaw

Çok fena girdi ya 21 yaşında Rusya dışına çıkmamış çalım atamayan futbolcuya 30 milyon verdik 1.5 senede ödenecek deniyor birde.

spesifik bir oyuncu bir takıma ya da bir ülkeye sıcak bakmayabilir bu mümkün

ama oyuncu piyasasında genelleme yaparak trye 23 yaş aldı getiremiyorum demek düpedüz yalan

çalışmıyorlar, oyuncu takibi, erken davranma, ikna kabiliyeti, oyuncu geliştirme filan olmayınca ancak yüksek yaş yüksek maaş ile adam ikna eden bir ekip var

onlar da böyle yalanlar söylüyorlar
Bazı durumlarda dediğine katılırım ama bazı durumlarda gayet genelleme yapılır. Sen PL yada üst düzey ligler tarafından takip edilen genç yaşlı oyuncu TR'ye getiremezsin yada yüksek maaşla getirirsin. Manzambi, Kees Smith vb. oyuncuları TR'ye getirmen bana göre imkansız. Danois vb. topçular bu klasmana bana göre de girmez o ayrı. Ciddi yükselişte olan ve 5 büyük ligde oynayan u23 oyuncular için TR'ye gelmez genellemesi bence mümkün.

Bruno'dan uzak durmak lazım. Leao'dan da hemen vazgeçin. 25m Euro'ya verirlerse alın. Üstü riskli. Maaşı da yüksek.

Geri
Üst Alt