- 23 Ocak 2019
- 25.911
- 33.673
- 2.273
Can uzun Galatasaray da Batrakov transferi perşembeden önce açıklanmaz, Bruno bitti Bruno aynı zamanda Galatasaray ın da kaptanı olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can uzun Galatasaray da Batrakov transferi perşembeden önce açıklanmaz, Bruno bitti Bruno aynı zamanda Galatasaray ın da kaptanı olacak
+ KariBence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
BAY + Singo + Sanchez + 20m = Yıldız takasına evet der misiniz dostlar?
Bi degisik olmaya calisan vatandasi imdat daha
Rebrov diyecektim ama o Ukraynalı. Anadolu takımlarında oynamış olanlar vardır belki, çok hatırlamıyorum.tr'de kaç rus topçu oynadı
besçasnih vardı fenerde
başka da hatırlamıyorum
Sen anca benim zaralarimi yersinAçıklardım normalde de o kadar umutsuz bi vakasın ki sana alfabe bile öğretilmez![]()
Schalke'den gelen stoper vardı Fb'ye, ismini yazmak zulümtr'de kaç rus topçu oynadı
besçasnih vardı fenerde
başka da hatırlamıyorum
Cuma günü 1.30 a düşer kesin gör bakyalnız garip bir durum bu çünkü normalde avrupa oranı 0.20 civarı daha fazla olur, şuan avrupada ortalama oran 1.39, çok garip oranlar, gerçi şimdi nesine sitesinde baktım bizim maçın oranları görünmüyor,diğer lig maçları var
Gol kralı Oleg Salenko vardı İstanbulspor'da, bide Fayzulin Altay'da oynamıştı bi dönemtr'de kaç rus topçu oynadı
besçasnih vardı fenerde
başka da hatırlamıyorum
Ve o da eski futbolcuBatrakov un karısı 10 yaş büyükmüş zeki topçu geliyor
ne oldu anlamadım
noldu kralTebrikler kahvekonyak a
@Mustafa Yiğit
Bu arada Batrakov muhtemelen seneye eski takımına cüzi bir bedelle kiralık olarak geri gider. Bizde de ilk 11'e falan giremez.