Transfer Nöbeti #10

Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.

Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
Ortalama oyuncular olunca sesi çıkmıyor gerçekleşme ihtimali %5 olan oyuncular olunca yok o yöneticiyle konuştum bu yöneticiyle konuştum yalanladılar öyle bir şey yok diyor. Kendini çok akıllı sanıyor.

Can ve Leao da gelecek bence.

Sol stoperi unutmazlar umarim.
Sence Calhanoglu nami diger Cimbom’un has cocugu transferin son gunu makul bir maasa beni alin derse, Okan bunu kabul eder mi? Etmeli mi?

Ben hala Inter’in Hakan’in o kadar sakatliktan sonra ana plan dusunebilecegini sanmiyorum.

Fabrizio hirbi niye here we go demiyo

Sence Calhanoglu nami diger Cimbom’un has cocugu transferin son gunu makul bir maasa beni alin derse, Okan bunu kabul eder mi? Etmeli mi?

Ben hala Inter’in Hakan’in o kadar sakatliktan sonra ana plan dusunebilecegini sanmiyorum.
Sanmiyorum ama bu yabanci kurali varken alinsa fena olmaz, Ilkay'i gondermek lazim, makul bir fiyata Hakan gelse merkez bir anda upgrade edilmis olur.

Batrakov takıma yeni katıldı, henüz hazır değil. Yaş olarak genç bir kardeşimiz. Zamanla tecrübe kazandıkça oynamaya başlayacak (gülerek)

Ben mi kesiyom bileti? Neyin boşunu yapıyorsun anlamadım. Salı için planlanıyor İstanbul'da olması için. Yarın yetişirse yarın getirirler yoksa en geç çarşamba. Perşembe bile demiyorum adam bizde diyorum ısrarla aynı şeyleri söylüyorsun. Allah allah yani boş konuşmayı çok seviyorsunuz aga gerçekten. Salı veya çarşamba ya da bugün hemen inseydi ne değişecekti? Protokol imzalandı salı gününe getirilmesi planlanıyordu adamın işte.
Bugun gelseydi cuma oynardi. Ne demek ne degisecekti? Bilmis bilmis konusma. 2 gun önce baya kendinden emindin sali gunu gelecek diye, simdi kivirmaya basladin

Bileti ben mi kesiyom? Bunu da söyledik. Sali gelmezse yav transferi ben mi yapiyorum diyecegini

Gsc cok duyumcu gördu hepsi kaybolup gitti. Sende onlardan biri olacaksin gunun sonunda🤣

Dediğim gibi Bruno'yu çok ihtimal görmüyorum. Sol kanat için de Leao olacaktır hala.

Foruma geldiğimden beri ısrarla Batrakov, Can, Leao 3 lüsünü söylüyorum arkadaşlar. Bunların dışındaki isimler şu an için uzak. Can'ın bittiği senaryoda + 2 hamle daha yapılacak. Can'da bir türlü Fankfurtla el sıkışılamazsa +1 daha gelir.

Bunların dışında giden gelene göre değişebilir ama şu an ana plan toplamda 6 transfer. Kanat için başka isim konuşmaya gerek yok.

Dediğim gibi Bruno'yu çok ihtimal görmüyorum. Sol kanat için de Leao olacaktır hala.

Foruma geldiğimden beri ısrarla Batrakov, Can, Leao 3 lüsünü söylüyorum arkadaşlar. Bunların dışındaki isimler şu an için uzak. Can'ın bittiği senaryoda + 2 hamle daha yapılacak. Can'da bir türlü Fankfurtla el sıkışılamazsa +1 daha gelir.

Bunların dışında giden gelene göre değişebilir ama şu an ana plan toplamda 6 transfer. Kanat için başka isim konuşmaya gerek yok.
Camavinga stoper vs. yok mu sayın yiğit

Geri
Üst Alt