Transfer Nöbeti #10

Bugun gelseydi cuma oynardi. Ne demek ne degisecekti? Bilmis bilmis konusma. 2 gun önce baya kendinden emindin sali gunu gelecek diye, simdi kivirmaya basladin

Bileti ben mi kesiyom? Bunu da söyledik. Sali gelmezse yav transferi ben mi yapiyorum diyecegini

Gsc cok duyumcu gördu hepsi kaybolup gitti. Sende onlardan biri olacaksin gunun sonunda🤣
Kıvırmıyorum hala yarın geleceği bilgisinde teyitliyim diyorum neyini anlamıyorsun da sidik mi yarıştırıyoruz dostum anlamadım sürekli bir muhalefet olma çabası.

Salı planlansa uçak arızalansa oo gelmedi mi diyeceksin. Adam geliyor işte bizim oyuncumuz bundan sonra neyi değiştiriyor?

Manu Sampiyonlar Ligi'nde gene macimiz olursa diye korkuyordur. O yuzden en iyi oyuncularini bize vermezler. Ya Fernandes bize gelip Manu'ya karsi 1 gol 2 asist ile macin yildizi olursa?

batrakov denen bebe gs’de 10 numara oynayacak kalibrede topçu değil hiçbir halt olmaz bundan
yunusla sarayla değişmeli oynarsa öpün başınıza koyun sırtında 2 tane yamyamla oynamak rus liginde açık arazide top oynamaya benzemez

he inşallah beni utandırır rezil kepaze eder de giren 30 milyonu çıkarırız

1.5 sene bekletip gs 10 numarasını reva gördükleri isim bu kadar işte sizin yatacak yeriniz yok lan

Camavinga stoper vs. yok mu sayın yiğit

Dün de söylediğim gibi Camavinga başkanın gerçekten isteği. Fırsatını kolluyor hala. Manu sanırım Camavinga transferinde çekildi. Maaşı yüksek karşılayan olmaz, sonlara doğru fırsatı çıkar diye düşünüyorum.

Zeze bence hala sol transfer için en büyük aday. Yüklü bonservis vermeyeceğiz oraya.

Os daki bazı oyunculara bağlı Sarr gündeme gelebilir demiştim dün o da pusuda tutulan isimlerden.

Bruno gelmesin denmez… İstanbul’a tatile gelsin, Boğaz’ı gezsin, kebabını yesin; bonservis görüşmesine hiç gerek yok. emeklilik planı değiliz..

Fazla takip etmedim ama Real orta sahaya kimseyi almadı diye hatırlıyorum. Belki tutarlar

Kahvekonyak ın bildiklerinden daha çok şey biliyorum ancak konuşursam yer yerinden oynar o yüzden susuyorum

Yav bokunu cikarmayin bence tolgahanin bile patir patir sictigi burhanin ali nacinin insan icine cikamadigu donemde adam en istikrarli kisi su ana kadar..sali olmaz cuma olur.. Haberlere bakinca yine en olasi isimler leao can su an herifin dedigine geliyor..
Kimden bahsediyorsun BiraKonya rumuzlu aybarstan mı?

batrakov denen bebe gs’de 10 numara oynayacak kalibrede topçu değil hiçbir halt olmaz bundan
yunusla sarayla değişmeli oynarsa öpün başınıza koyun sırtında 2 tane yamyamla oynamak rus liginde açık arazide top oynamaya benzemez

he inşallah beni utandırır rezil kepaze eder de giren 30 milyonu çıkarırız

1.5 sene bekletip gs 10 numarasını reva gördükleri isim bu kadar işte sizin yatacak yeriniz yok lan
45 yaşındayım kşmse hakkında bu şekilde kesin bir dille konuşmam mümkün değil...

Gerçekten gitmek istiyorsa gitmek isteyeni ekstra maaş vb. ile tutmama taraftarıyım artık. Güle güle derim. Hiç oyuncu hazırlığın olmasa bile en kötü ihtimalle Hojbejrg var Marsilya satmak istiyor gider alırsın.

Ordan maas tekliflerini gördükten sonra, ben kariyerimi Galatasaray'da tamamlamiyi istiyorum diye röportaji verir ve 3-4 ay sonra, Torreira'ya zamli sözlesme yapilmasini istiyor haberi okuruz.

Adam mutsuzsa bonservisle yollayalım ne yapalım sürekli böyle haberler mi çıkaracak

Dün de söylediğim gibi Camavinga başkanın gerçekten isteği. Fırsatını kolluyor hala. Manu sanırım Camavinga transferinde çekildi. Maaşı yüksek karşılayan olmaz, sonlara doğru fırsatı çıkar diye düşünüyorum.

Zeze bence hala sol transfer için en büyük aday. Yüklü bonservis vermeyeceğiz oraya.

Os daki bazı oyunculara bağlı Sarr gündeme gelebilir demiştim dün o da pusuda tutulan isimlerden.

birader tebrikler medyada yazılan çizilen bütün isimlere hakimsin üstüne 1 porsiyonda sen ekleyip çakıyorsun bize de bu işleri bırak kafayı yersin

3-5 gündür takip ediyorum bari sıkacaksan kendi kolpanı sık şanın yürüsün elalemin hikayesini niye satıyorsun

Geri
Üst Alt