Transfer Nöbeti #10

Çok sıcak olduğum bir transfer değil ama geldiyse sonuna kadar destekleyeceğiz, umarım hepimize lafımızı yutturur yolu bahtı açık olsun.

21 yasinda cogu 10 numaranin 30 yasinda goremedigi gol asisti var ..
Benim ilk siram daima Spertsyandi ... Spertsyan daha ozel bir oyuncu benzer fiyatlara arabistana gitti ama 5 yas buyuktu .. Spertsyan daha cok Alex gibiydi onun daha diri hali diyeyim fiziksel olarak..
Batrakov daha cok play maker rolunde safkan 10 gibi degil..
Sara gibi cikarsa cidden buyuk hayal kirikligi olur bizim icin..Tek korkum herif rus yasi cok genc bambaska bir ulkeye geliyor adaptasyon isi urkutuyor sadece.. Benim beklentim skordan ziyade oyunumuza ciddi katkisi olacak ..
Gs gibi büyük takımlar için genç 10 numara büyük risk. İnşallah tutar

Cocuk inş iyi çıkar ama pahalıya alıyoruz 15m falan normalde değeri

Anlik gaza gelerek yorumlamiyorum aha kaniti 1.5 yil olmus nerdeyse alper admin konusunu actigi gun ilk mesaji ben yazdim .. Gte gelmek istemem boyle iddali konusup ama cidden buyuk potansiyel aldik

Screenshot_2026-08-17-23-20-30-249_com.android.chrome.webp

Celil ve emre kılınç gibi topçuları yedek ortasaha olarak kadroda bulundurabilmeliyiz. Büyük takım olmak bunu gerektirir

Videolardan gördüğüm kadarıyla çocuk şut çekiyor

Yine kornerleri güzel kullanıyor

Ayrıca dikkatimi çekti top kendisine gelir gelmez hemen ileriye oynuyor

Ayrıca pape gueye gibi kanatlara ters topları da çok var

Bence erken konuşmamak lazım gelsin bir görelim

Ben umutluyum kendisinden

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rusya vatandaşı olup Türkiye de başarılı olabilen oldu mu daha önce ?

Banimin kalkmasıyla birlikte Rus Izzet Hajrovic takımımıza dahil olmuştur
Tutar tutmaz ayrı konu da alakası olmadığını hep birlikte göreceğiz. İzet hımbılın tekiydi; yamyam menajerin biri Aysal safını keklemişti. Bu çocuğun gözünden ateş fışkırıyor adeta, hep oyunun içinde.

Geri
Üst Alt