Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.903
- 13.987
- 1.998
Adam 40bin twit atmış 40 bin oyuncu yorumu içlerinden bazıları illaki doğru çıkacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs gibi büyük takımlar için genç 10 numara büyük risk. İnşallah tutar21 yasinda cogu 10 numaranin 30 yasinda goremedigi gol asisti var ..
Benim ilk siram daima Spertsyandi ... Spertsyan daha ozel bir oyuncu benzer fiyatlara arabistana gitti ama 5 yas buyuktu .. Spertsyan daha cok Alex gibiydi onun daha diri hali diyeyim fiziksel olarak..
Batrakov daha cok play maker rolunde safkan 10 gibi degil..
Sara gibi cikarsa cidden buyuk hayal kirikligi olur bizim icin..Tek korkum herif rus yasi cok genc bambaska bir ulkeye geliyor adaptasyon isi urkutuyor sadece.. Benim beklentim skordan ziyade oyunumuza ciddi katkisi olacak ..
Oyle zirt pirt sut ceken bir adam degil ama dogru sut cekiyor. Illa ki senede 2-3 sik gol atacaktir. Genelde yay uzerinden iyi cakiyor.Golcü ve şutör mü bu bari. Sara gibi çıkmasın sakın
Cocuk inş iyi çıkar ama pahalıya alıyoruz 15m falan normalde değeri
Cavanda bilal kısa'ya talim ettiğimiz günlere döndük yineOlm tamam batrakov iyi çıkmayabilir
Ama bardağın dolu tarafından bakın
En azından transfer yapabildik
Bu da bir şeydir yani
Rusyada yaptıkları için katılıyorum ama rus ligi vs nasıl karşılaştırılabilir soru işareti. İnş hemen uyum sağlar ve bizi uçururAnlik gaza gelerek yorumlamiyorum aha kaniti 1.5 yil olmus nerdeyse alper admin konusunu actigi gun ilk mesaji ben yazdim .. Gte gelmek istemem boyle iddali konusup ama cidden buyuk potansiyel aldik
Ekli dosyayı görüntüle 331810
168 maçta 67 gol 65 asisti var, hem atan hem attıran görünüyor, kilit pas, büyük şans üreten pas verileri de iyi görünüyorGolcü ve şutör mü bu bari. Sara gibi çıkmasın sakın
Dursun başgan gaza bastı demiştik. Şimdi diğer takımlar düşünsün.
Banimin kalkmasıyla birlikte Rus Izzet Hajrovic takımımıza dahil olmuştur
Yaprakov beklentileri karşılamazsa bazı üyelerle yollarımız ayrılacak.
Tutar tutmaz ayrı konu da alakası olmadığını hep birlikte göreceğiz. İzet hımbılın tekiydi; yamyam menajerin biri Aysal safını keklemişti. Bu çocuğun gözünden ateş fışkırıyor adeta, hep oyunun içinde.Banimin kalkmasıyla birlikte Rus Izzet Hajrovic takımımıza dahil olmuştur